Πάτρα: «Το παιδί που πέθανε δεν το ανέφερε, την ένοιαζε μόνο ο Μάνος»

Τι λέει η γυναίκα που πήγε η Ρούλα, όταν πίστευε ότι της έκαναν μάγια

Μια γυναίκα που ισχυρίζεται ότι είναι η χαρτορίχτρα, την οποία επισκεπτόταν η μητέρα των τριών παιδιών από την Πάτρα, έδωσε τη δική της εκδοχή για το προφίλ και τη συμπεριφορά της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Πάτρα: Στα «ύψη» η τροπονίνη στην Τζωρτζίνα λίγο πριν τον θάνατό της

Όπως ισχυρίστηκε, η άτυχη μητέρα την είχε επισκεφτεί όταν έχασε το πρώτο της παιδί, τη Μαλένα, καθώς πίστευε ότι το κοριτσάκι «έφυγε» επειδή κάποιος της είχε κάνει μάγια. Ωστόσο, αυτό που την απασχολούσε περισσότερο ήταν αν θα τα ξαναβρεί με τον σύζυγό της, με τον οποίο εκείνο το διάστημα αντιμετώπιζαν προβλήματα στη σχέση τους.

Πάτρα: Ο πατέρας των τριών παιδιών είχε πάει στο X-Factor

«Την ξέρω την Ρούλα, είχε έρθει κάποτε εδώ το ’20, αλλά δεν θυμάμαι ποιο μήνα. Είχε ήδη χάσει το πρώτο παιδί, τη Μαλένα. Το παιδί δεν το ανέφερε σχεδόν καθόλου. Απλά ότι έχασε ένα παιδί από μάγια. Δεν την ενδιέφερε αυτό, την ενδιέφερε ο Μάνος. Το πρόβλημα της αυτό που ρωτούσε ήταν αν θα τα ξαναβρεί με τον Μάνο», δήλωσε στην εκπομπή Live News η συγκεκριμένη γυναίκα.

Πάτρα: Τα μηνύματα που έστελναν οι γονείς μετά τον θάνατο της Μαλένας

Η Ρούλα, όπως είπε η χαρτορίχτρα, ήταν πεπεισμένη ότι έχασε το πρώτο της παιδί από μάγια που της είχαν κάνει συγγενικά της πρόσωπα.

«Έλεγε απλά ότι έχασε το παιδί από μαγεία, ενώ δε θα έπρεπε να το έχει χάσει, ήταν ένα παιδί υγιέστατο και το έχασε από μαγεία. Της λέω “Ρούλα, βλακείες μου λες, εγώ δεν βλέπω τέτοια πράγματα”. Δεν το δεχόταν αυτό. Η Ρούλα δεχόταν ότι όχι, υπάρχει μαγεία και ήταν σίγουρη 100%, δεν μπορούσες να της αλλάξεις γνώμη. Λέω “Ρούλα μου, δεν μπορώ να σε βοηθήσω, αν θέλεις πήγαινε κάπου άλλου και αν πιστεύεις ότι έχεις μάγια, πήγαινε στην εκκλησία, πήγαινε σε έναν ιερέα”. Σε συγγενικά πρόσωπα πήγαινε το μυαλό της», υποστήριξε.

Πάτρα: «Ναρκισσιστική προσωπικότητα η μητέρα» - Τι λέει ψυχολόγος

Πάτρα: «Την απασχολούσε μόνο αν θα τα ξαναβρεί με τον Μάνο»

Πάντως, εκείνο που απασχολούσε τη μητέρα εκείνη την περίοδο, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της χαρτορίχτρας, ήταν αν και πώς θα τα ξαναβρεί με τον σύζυγό της.

Η Ρούλα ήταν πολύ κλειστός άνθρωπος, πολύ μαζεμένη, δεν εκφραζόταν εύκολα. Το ερώτημά της ήταν αν θα τα ξαναβρεί με τον Μάνο, γιατί είχε χωρίσει. Αυτό ήταν το θέμα. Τίποτα άλλο. Της είπα ότι θα τα βρίσκουν και θα τα χαλάνε. Της είπα να προσέξει, γιατί έχει θέματα στην οικογένεια της και βλέπω θανάτους.

Μάλιστα, όπως ανέφερε η γυναίκα, η μητέρα ήθελε να ξαναβρεθούν, όμως η ίδια της το αρνήθηκε: «Δεν ήθελα να ξαναέρθει η Ρούλα. Κάτι δεν μου άρεσε σε αυτή την κοπελιά, δεν ήθελα να ξαναέρθει και δεν την αποδέχτηκα. Αρνήθηκα. Της είπα ότι δεν έχω το χρόνο. Ήταν ψυχρή, πώς να σας πω, είχε μια αρνητική ενέργεια που δεν μου άρεσε», υποστήριξε.

Σημειώνεται ότι η 33χρονη έχει ξεκαθαρίσει ότι ουδέποτε επισκέφτηκε χαρτορίχτρα και ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει επουδενί. Πάντως, και η αδερφή της φέρεται να είχε επισκεφτεί στο παρελθόν καφετζού, καθώς και εκείνη πίστευε στα μάγια, σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής του Mega.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top