Πάτρα: «Θα σκότωνα τη Ρούλα αν είχα έστω και μισή υποψία»

«Ο Μάνος είναι στην Πάτρα, δεν έχει φύγει» - Τι αποκάλυψε στενός φίλος του

Όσα αποκάλυψε ο στενός φίλος και συνεργάτης του Μάνου για τη σχέση του ζευγαριού και το θρίλερ με τους θανάτους των τριών κοριτσιών στην Πάτρα - Πηγή/βίντεο: Super Κατερίνα

Ο πατέρας των τριών κοριτσιών που πέθαναν στην Πάτρα είναι πεπεισμένος ότι τα παιδιά του δεν «έφυγαν» από τα χέρια της μητέρας τους, όπως δήλωσε πολύ καλός φίλος και συνεργάτης του. Ο ίδιος ανέφερε ότι ο Μάνος του εκμυστηρεύτηκε πως εάν είχε την παραμικρή υποψία ότι υπαίτια για τους θανάτους ήταν η Ρούλα, θα ήταν ο πρώτος που θα τη σκότωνε.

Πάτρα: «Αν υπάρχουν συμμέτοχοι στο έγκλημα να πουν σύντομα αυτά που θέλουν»

«Ο Μάνος είναι πολύ ενοχλημένος με διάφορα πράγματα που λέγονται. Σε συζήτηση μού είπε: "Θέλω να πω εκεί που πρέπει όσα ξέρω, όσα έχω ζήσει. Κανένας δεν μπορεί να με αναιρέσει. Κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει εμένα. Είμαι ο πιο άμεσος και είμαι ο πρώτος που θα τη σκότωνα, εάν είχα έστω και μισή υποψία. Δεν έχω την υποψία και πιστεύω ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση, αυτό πιστεύω μέσα μου. Μόνο εγώ δεν έχω πιστέψει ότι το έχει κάνει η Ρούλα. Κλείνω την τηλεόραση για να μην επηρεαστώ"», αποκάλυψε ο φίλος του μέσω της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Πάτρα: «Η ασφυξία στα παιδιά μπορεί να μην αφήσει σημάδια», λέει ο Λέων

Πάτρα παιδιά - οι γονείς των τριών κοριτσιών στην πρώτη συνέντευξη στις Αλήθειες με τη Ζήνα

Ο Μάνος και η Ρούλα στην πρώτη κοινή συνέντευξή τους στον Γιώργο Σόμπολο και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Θάνατος τριών κοριτσιών στην Πάτρα: «Ο Μάνος είναι εδώ, δεν έχει φύγει»

Ο στενός φίλος του Μάνου θέλησε ακόμα μέσω της συνέντευξής του να ξεκαθαρίσει πού βρίσκεται ο πατέρας των τριών κοριτσιών και να τοποθετηθεί για τη σχέση του ζευγαριού και όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα που η υπόθεση έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις.

Πάτρα: Ο πατέρας των παιδιών φιλοξενείται από άλλη γυναίκα στην Αθήνα

«Ο Μάνος είναι σε βαριά ψυχολογική κατάσταση. Εργάζεται πάρα πολύ, σε μια ιδιωτική εταιρεία, φτάνει να δουλεύει μέχρι και 20 ώρες τη μέρα και περιμένει να πέσει φως στην υπόθεση. Είναι στην Πάτρα και δεν έχει φύγει για πουθενά. Επισκέπτεται τους γονείς του στο πατρικό του τακτικά και επισκέπτεται τη Ρούλα καθημερινά, γιατί οι δυο τους έχουν χωρίσει, αλλά δεν μπορεί να μη τη στηρίξει ανθρώπινα», είπε χαρακτηριστικά.

Πάτρα: Τα σημεία κλειδιά στην έρευνα για τον θάνατο των τριών παιδιών

Αναφορικά με τον χωρισμό τους και το διαζύγιό τους, ξεκαθάρισε: «Θέλει να τη στηρίξει και αυτό θα συνεχίσει να κάνει. Αυτοί οι δύο άνθρωποι έκαναν οικογένεια, απέκτησαν τρία παιδιά μαζί και είχαν μια κοινή τραγική μοίρα. Χώρισαν και έφυγε από το σπίτι που ζούσαν. Μου είπε ότι δεν μπορούσε ούτε να αντέξει τη βαριά ατμόσφαιρα, να ζει στο σπίτι που από εκεί έφυγαν τρία παιδιά, τα παιδιά τους. Αρκετές φορές τις τελευταίες μέρες είναι πολύ στενοχωρημένος με όλα όσα λένε διάφοροι. Το μόνο που θέλει να γίνει είναι να βγουν αυτοί οι άνθρωποι που λένε τόσα με το πρόσωπό τους και το όνομά τους. Θέλει να βγει με πρόσωπο όποιος ισχυρίζεται οτιδήποτε. Τόλμησα να τον ρωτήσω για την ιστορία που ειπώθηκε, ότι δηλαδή όταν έμεινε έγκυος η Ρούλα της ζήτησε να κάνει άμβλωση. Επειδή είμαι σε θέση να γνωρίζω την αλήθεια, τον ρώτησα. Τρελάθηκε και μου είπε "αυτό μπορεί να το διαψεύσει και η ίδια η Ρούλα. Ήμασταν πολύ χαρούμενοι για το παιδί. Παντρευτήκαμε ενώ η Ρούλα ήταν ήδη έγκυος».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top