Πάτρα: Ο πατέρας των παιδιών φιλοξενείται από άλλη γυναίκα στην Αθήνα

Τι λέει η μητέρα για τη σχέση τους

Η σχέση των γονιών των τριών κοριτσιών που έφυγαν από τη ζωή μέσα σε τρία χρόνια, υπό αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες,  βρίσκεται και πάλι στο επίκεντρο της προσοχής. 

Οι γονείς στο παρελθόν είχαν διαψεύσει τις φήμες ότι είχαν υποβάλει αίτηση διαζυγίου, ωστόσο μια μαρτυρία φέρνει στο φως νέα δεδομένα. 

Πάτρα: Ο ιατροδικαστής Λέων «δείχνει» ασφυξία για τους θανάτους των παιδιών

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το TLive, ο πατέρας των τριών κοριτσιών από τον Δεκέμβριο του 2021, ενάμιση μήνα δηλαδή πριν από τον θάνατο της Τζωρτζίνας, έχει επαφή με μία άλλη γυναίκα στην Αθήνα.

«Ο πατέρας των παιδιών χώρισε και μένει με μία κοπέλα στην Αθήνα. Η κοπέλα αυτή φιλοξενείται από άλλα δύο άτομα. Μένουν όλοι μαζί. Συνολικά μένουν τέσσερα άτομα στο ίδιο σπίτι. Η επαφή του πατέρα των παιδιών με την κοπέλα που τον φιλοξενεί ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2021. Ο πατέρας των παιδιών είναι πάρα πολύ στενοχωρημένος και πολύ προβληματισμένος», είπε στην εκπομπή άνθρωπος που γνωρίζει τον Μάνο.

Πάτρα: Νέο επεισόδιο με τη μητέρα των τριών παιδιών

Και η ίδια η μητέρα όμως των παιδιών με αναρτήσεις της στο Facebook είχε αφήσει να εννοηθεί ότι η σχέση της με τον σύζυγό της δεν είναι αρμονική. 

Χαρακτηριστική είναι ανάρτηση στις 13 Φεβρουαρίου, μία μέρα πριν από την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, στην οποία η Ρούλα ανέφερε:

Πάτρα: «Παρέμβαση» στο σώμα της Τζωρτζίνας δείχνουν οι παλμοί

«Τι θα κάνεις 14 Φεβρουαρίου; Θα περπατώ στον δρόμο, θα βλέπω ερωτευμένα ζευγαράκια και θα τους φωνάζω “κάποια μέρα θα χωρίσετε”».

Πάτρα: Επιβεβαιώνει και η μητέρα τον χωρισμό

Η 33χρονη έχει παραδεχθεί στις διάφορες συνεντεύξεις που έχει δώσει τον τελευταίο καιρό ότι δε μένει στο ίδιο σπίτι με τον σύζυγό της. 

Πάτρα: Η Ρούλα απαντά στην οικογένεια της πρώην συντρόφου του Μάνου

«Αυτή τη στιγμή δεν είμαστε μαζί με τον Μάνο. Έχει μεταβεί στην Αθήνα για επαγγελματικούς λόγους. Γνωρίζω ότι μένει με μία φίλη του. Δεν είναι μόνοι τους, μένουν και άλλοι μαζί. Εγώ γνωρίζω ότι είναι μία κοπέλα που τον φιλοξενεί. Τον φιλοξενεί για οικονομικούς λόγους. Εγώ δεν ξέρω ποια είναι αυτή η κοπέλα. Τώρα, αν αυτή η φίλη του είναι και σχέση του δεν το γνωρίζω εγώ», είχε δηλώσει η ίδια.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top