Πάτρα: Τα σημεία κλειδιά στην έρευνα για τον θάνατο των τριών παιδιών

«Οι γονείς είναι αγανακτισμένοι» - Κοντά στη λύση του μυστηρίου

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η υπόθεση του θανάτου των τριών κοριτσιών στην Πάτρα.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής εταιρείας με μία ανάρτησή του δείχνει  ασφυκτικό θάνατο, ενώ λέει στο Star και την Τασούλα Παπανικολάου πως «υπάρχουν ευρήματα που δίνουν απαντήσεις στο γρίφο». 

Πάτρα: Ο ιατροδικαστής Λέων «δείχνει» ασφυξία για τους θανάτους των παιδιών

Στην ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο Γρηγόρης Λέων αναφέρεται στην ιατροδικαστική έκθεση της Μαλένας  του πρώτου παιδιού που πέθανε. Ανασύρει απόσπασμα από βιβλίο ιατροδικαστικής και αναφέρει: 

«Διαβάζω σε έκθεση: Εκτεταμένη κενοτοπιώδη εκφύλιση ηπατικών κυττάρων. Αυτές οι μικροαιμορραγίες και εξαγγειώσεις παρατηρούνται κυρίως στα διάφορα όργανα που περιγράφηκαν και η έντασή τους εξαρτάται από την ένταση της ασφυξίας και της εργώδους αναπνοής». 

«Υπάρχουν ευρήματα, τα οποία είμαι βέβαιος ότι οι πραγματογνώμονες που έχουν χειριστεί την υπόθεση και κυρίως οι άνθρωποι που διερεύνησαν τα δείγματα στο μικροσκόπιο, θα δώσουν ξεκάθαρες απαντήσεις» δηλώνει ο ίδιος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. 

Ιατροδικαστές: «Θα βρεθεί η αιτία θανάτου των τριών παιδιών»

Τη λύση στο γρίφο αναζητούν οι ιατροδικαστές. Κάνουν «φύλλο και φτερό» τις ιατροδικαστικές εκθέσεις της Μαλένας, της Ιριδας και της Τζωρτζίνας. 

Πάτρα: Νέο επεισόδιο με τη μητέρα των τριών παιδιών

Με μία άτυπη επιτροπή που έχουν συγκροτήσει για πρώτη φορά ο επικεφαλής Νίκος Καρακούκης μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»: «Δεν έχουμε καταλήξει κάπου. Είμαι σίγουρος ότι θα βγάλουμε την αιτία θανάτου. Μακροσκοπικά θα πρέπει να ελεγχθούν όλες οι εκθέσεις». 

Δικηγόρος γονέων από την Πάτρα: «Είναι αγανακτισμένοι»

Οι γονείς των τριών κοριτσιών παρακολουθούν τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Ο δικηγόρος τους Απόστολος Λύτρας σε ανακοίνωση του αναφέρει ότι οι εντολείς του είναι αγανακτισμένοι  με αυτόκλητους ειδήμονες, όπως τους χαρακτηρίζουν, διευκρινίζοντας ότι δεν υπάρχει κατηγορούμενος για την υπόθεση. 

Πάτρα: «Η μητέρα είχε κάνει δύο φορές απόπειρα αυτοκτονίας στο παρελθόν»

«Είναι αδιανόητο να εμφανίζονται τηλεοπτικά και να τοποθετούνται δημόσια ιδιώτες ιατροδικαστές, χωρίς να έχουν στην διάθεση τους στοιχεία και δίχως να έχουν διενεργήσει την νεκροψία νεκροτομή, με μόνο σκοπό την προβολή τους και την εκμετάλλευση για ιδίον όφελος του αυξημένου κοινωνικού ενδιαφέροντος». 

Τα σημεία κλειδιά στην έρευνα για τον θάνατο των τριών παιδιών

Σημεία κλειδιά στην υπόθεση είναι οι τοξικολογικές εξετάσεις των τριών κοριτσιών. Οι αρχές περιμένουν τα αποτελέσματα της Τζωρτζίνας για να έχουν μία σαφή εικόνα.

Πάτρα: Εξοργισμένη η μητέρα με την ανάλυση της ζωγραφιάς της Τζωρτζίνας

Αυτά τα αποτελέσματα θα σηματοδοτήσουν και την εξέλιξη της έρευνας καθώς αυτή η ανάλυση θα είναι λεπτομερής. 

Από την πλευρά του ο Ταξίαρχος εν Αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος, θεωρεί πως πρόκειται σίγουρα για εγκληματική ενέργεια: «Θα είναι απίθανο να μην είναι εγκληματική ενέργεια. Τα στοιχεία είναι αρκετά. Σύντομα θα έχουμε απαντήσεις».  

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top