Λάρισα: Πέθανε ο 12χρονος που τραυματίστηκε με καραμπίνα σε κυνήγι

Νοσηλευόταν με διαμπερές τραύμα στο κεφάλι

Κατέληξε ο 12χρονος που είχε τραυματιστεί στο κεφάλι με καραμπίνα κατά τη διάρκεια κυνηγιού - Βίντεο από το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Πέθανε ο 12χρονος που είχε τραυματιστεί σε κυνήγι αγριογούρουνου στην Καλαμπάκα Τρικάλων. Το παιδί επί δύο εβδομάδες έδινε «μάχη» στην εντατική, σοβαρά τραυματισμένο, όμως τελικά δεν τα κατάφερε.

Ο 12χρονος νοσηλευόταν στη ΜΕΘ Παιδιατρικής του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, με διαμπερές τραύμα στο κεφάλι και οι πιθανότητες να παραμείνει ζωντανός ήταν δυστυχώς λιγοστές, καθώς είχε προκληθεί ζημιά στον εγκέφαλο, σύμφωνα με το trikalaonline.

Το παιδί καταγόταν από το Ελάφι Καλαμπάκας και αφήνει πίσω του τους γονείς του και άλλα δύο αδελφάκια.

Το τραγικό περιστατικό του τραυματισμού σημειώθηκε στις 27 Φεβρουαρίου στην περιοχή μεταξύ των κοινοτήτων Ελάφι και Καστανιά, στην Καλαμπάκα.

Ο 12χρονος φέρεται να ακολούθησε ομάδα κυνηγών και να είχε πάει με τον πατέρα του για κυνήγι. Όμως δέχθηκε σκάγι από κυνηγετικό όπλο στο κεφάλι, προκαλώντας του διαμπερές τραύμα. 

Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Τρικάλων, από εκεί στο Πανεπιστημιακό Λάρισας κι αφού κρίθηκε πως δεν μπορεί να υποβληθεί σε χειρουργείο στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, το οποίο έχει ειδικά εξοπλισμένη παιδιατρική ΜΕΘ.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top