Δολοφονία Άλκη: Γιατί αναβλήθηκε η απολογία του 12ου κατηγορούμενου

Νέα δικάσιμος στις 24/2 για τον σουγιά που βρέθηκε στο αυτοκίνητό του

Δολοφονία Άλκη: Ποιος Είναι Ο «Ντίνος» ο 12ος συλληφθείς - εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Για τις 17:30 το απόγευμα μετατέθηκε - σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση - η απολογία του 22χρονου, του 12ου κατηγορούμενου για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού.

Δολοφονία Άλκη: Eντοπίστηκε το φονικό μαχαίρι τύπου «καραμπίτ»

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος ήταν οδηγός του τρίτου αυτοκινήτου που εμπλέκεται στο φονικό επεισόδιο, είχε πάρει τα προηγούμενα 24ωρα προθεσμία από την 7η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης και επρόκειτο να παρουσιαστεί ενώπιον της σήμερα το πρωί.

Ο 22χρονος σήμερα το πρωί, οδηγούμενος στο γραφείο της ανακρίτριας- φωτογραφία Eurokinissi

Ο 22χρονος, σήμερα το πρωί, οδηγούμενος στο γραφείο της ανακρίτριας- φωτογραφία Eurokinissi​​​​​​

Πράγματι, ο 22χρονος εμφανίστηκε στις 10:30 το πρωί, συνοδεία αστυνομικών της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στο γραφείο της, χωρίς όμως να ξεκινήσει η απολογία του.

Συνελήφθη ο 12ος δράστης, με το όνομα «Ντίνος», για τη δολοφονία του Άλκη

Στο μεταξύ, επειδή εκκρεμούσε η διαδικασία τού Αυτοφώρου για τον σουγιά που βρέθηκε στο αυτοκίνητό του, οδηγήθηκε στην αίθουσα του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου. Στη 13:30 μετά το μεσημέρι κι όταν ξεκίνησαν τα αυτόφωρα, η υπόθεσή του αναβλήθηκε (εκ νέου) μετά από αίτημα του συνηγόρου του που επικαλέστηκε κώλυμα λόγω της διαδικασίας της ανάκρισης, και ορίστηκε νέα δικάσιμος για τις 24/2.

Κατόπιν της εξέλιξης αυτής, ο 22χρονος επέστρεψε στο Αστυνομικό Μέγαρο και αναμένεται να μεταχθεί εκ νέου, το απόγευμα, στα Δικαστήρια προκειμένου να απολογηθεί στην ανακρίτρια έτσι ώστε στη συνέχεια να αποφασιστεί η ποινική του μεταχείριση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top