Ο Φίλιππος Πλιάτσικας μιλά για τον πρώην ντράμερ που αποπλάνησε 6χρονη

«Όποιος άρρωστος συνδέσει τους Πυξ Λαξ με αυτό θα μας βρει απέναντι»

Φρίκη έχει προκαλέσει εδώ και λίγες μέρες η είδηση πως γνωστός ντράμερ, πρώην μέλος των Πυξ Λαξ, κατηγορείται για αποπλάνηση 6χρονου κοριτσιού.  

Ο άντρας κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις με το κοριτσάκι όταν εκείνος 60 ετών. Σε πρώτο βαθμό ο κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος αποπλάνησης ανηλίκου που δεν είχε συμπληρώσει τα 12 έτη και του επεβλήθη ποινή κάθειρξης 12 ετών χωρίς ελαφρυντικά. 

Μέλος πασίγνωστης ελληνικής ροκ μπάντας κατηγορείται για παιδοφιλία

Όμως άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος, υπό τον όρο της εμφάνισής του στο Α.Τ. της κατοικίας του δύο φορές τον μήνα. 

Ο Φίλλιπος Πλιάτσικας, μιλώντας σήμερα στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», δήλωσε στεναχωρημένος και ξαφνιασμένος με την υπόθεση.

Ωστόσο, ο γνωστός καλλιτέχνης τόνισε πως δε θα πρέπει η άγνωστη ζωή του ντράμερ και τα όλα όσα έκανε να ταυτιστούν ούτε με τα τραγούδια των Πυξ Λαξ, που έχουν αφήσει ιστορία, ούτε με τους χαρακτήρες των ανθρώπων της μπάντας, που είναι μουσικοί αλλά πάνω από όλα άνθρωποι και γονείς. 

Τι απαντούν οι Πυξ Λαξ για την υπόθεση παιδοφιλίας

«Από την πρώτη στιγμή όπως και όλος ο κόσμος αισθανθήκαμε μεγάλη στεναχώρια και το στομάχι μας είναι ανακατεμένο όλες αυτές τις μέρες. Αυτό είναι σε ανθρώπινο επίπεδο. Από εκεί και πέρα, οποίος άρρωστος του πληκτρολογίου θέλει να συνδέσει αυτή τη μπάντα με μια τόσο ειδεχθή πράξη, θα μας βρει απέναντι. 

Φωτεινή Ψυχίδου: Ξέσπασε για την υπόθεση του παιδόφιλου ντράμερ

Στο τέλος, δεν μπορεί να κοιτάμε τον υδραυλικό, τον πρώην συνεργάτη, τον κηπουρό, για να δούμε τι μπορεί να κάνει στο μέλλον. Δεν μπορούμε να μπούμε σε μία τέτοια τρελά. Η Δικαιοσύνη θα αποφασίσει για αυτό. Και τελειώνει εδώ αυτή η ιστορία».  

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» 

 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top