Πάτρα: Δεν τίθεται θέμα εκταφής των τριών νεκρών αδερφών

Οι ιστολογικές εξετάσεις της 9χρονης Τζωρτζίνας θα λύσουν το μυστήριο

Πάτρα
 

Σε μυστήριο εξελίσσεται η υπόθεση των θανάτων των τριών μικρών κοριτσιών στην Πάτρα. Οι αξιωματικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών που ανέλαβαν από χθες την υπόθεση θα διερευνήσουν εξονυχιστικά κάθε λεπτομέρεια, ενώ θα κληθούν για κατάθεση μέλη του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού των νοσοκομείων που πήγαν τα τρία αγγελούδια, ακόμη και οι τραγικοί γονείς. 

Πάτρα: «Κατέρρευσαν σε λίγα λεπτά και πέθαναν χωρίς εξήγηση»

Ιατροδικαστικές πηγές πιστεύουν πως οι ιστοπαθολογικές εξετάσεις της 9χρονης κόρης του ζευγαριού  ότι θα βοηθήσουν στην λύση του μυστήριου και στην λύτρωση των γονιών που ανεβαίνουν μέρες τώρα τον δικό τους Γολγοθά.

«Οι γονείς προσπάθησαν να θωρακίσουν την Τζωρτζίνα με οποιαδήποτε επιστημονική μέθοδο που θα μπορούσε να θωρακιστεί το παιδί και μας κάνει ιδιαίτερη εντύπωση το γεγονός ότι ουσιαστικά οι αιτίες θανάτου σε κάποιες περιπτώσεις είναι αδιευκρίνιστες όπως στην περίπτωση της Τζωρτζίνας και φυσικά περιμένουμε να λύσει το μυστήριο» δηλώνει η Άννα Μαστοράκου, Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας.  

Τα ερωτήματα για τους θανάτους των τριών κοριτσιών  

Και για τους τρεις θανάτους, της Μαλενας, της Ίριδας και της Τζωρτζίνας έχουν σχηματιστεί ισάριθμοι φάκελοι, τους οποίους μελετούν οι έμπειροι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών.

Πάτρα: Τι εξετάζει το Ανθρωποκτονιών για τους θανάτους των τριών κοριτσιών

Το ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί είναι: Πως δυο υγιείς γονείς, που έχουν υποβληθεί σε πλήρη προγεννητικό έλεγχο γεννούν τρία υγιή παιδιά, τα οποία παρουσιάζουν τρία διαφορετικά ιατρικά προβλήματα ,με πρώτη ιατροδικαστική γνωμάτευση και στις τρεις περιπτώσεις, την καρδιακή ανακοπή απροσδιορίστων αιτιών.  

Δεν τίθεται θέμα εκταφής των παιδιών

Τελευταίες πληροφορίες του Star αναφέρουν πως δεν τίθεται θέμα εκταφής των παιδιών, καθώς υπάρχουν ιστοί και από τα τρία κορίτσια, προκειμένου να γίνει η οποιαδήποτε εξέταση. 

Πάτρα: Πληροφορίες ότι ζητήθηκε εκταφή της σορού της Τζωρτζίνας

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Σπύρου Λάμπρου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, σε 10 μέρες αναμένονται τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων από την Τζωρτζίνα. Αν δείξουν παρουσία κάποιας επικίνδυνης χημικής ουσίας, τότε θα γίνει επανέλεγχος και για τα αλλά δυο παιδιά. 

Η Τζωρτζίνα πέθανε από ανακοπή στις 29 Ιανουαρίου, αλλά δεν είναι γνωστό τι προκάλεσε την ανακοπή. Το Τμήμα Ανθρωποκτονιών εξετάζει:

  • Το ιατρικό ιστορικό των τριών παιδιών και αν υπάρχουν κοινά σημεία που οδήγησαν στον θάνατο τους. 
  • Με τι πρόβλημα μπήκαν στο νοσοκομείο τα παιδιά και ποιο πρόβλημα έκοψε το νήμα της ζωής τους; Δικαιολογείται ο αιφνίδιος θάνατος και των τριών; 
  • Τις ιατροδικαστικές εξετάσεις των παιδιών και τον τρόπο που συνδέονται με τα ευρήματα των γιατρών στα νοσοκομεία. 

Οι γονείς της Τζωρτζίνας είναι σε εξαιρετικά κακή κατάσταση και θέλουν να διαλευκανθεί η υπόθεση. Μάλιστα, η μητέρα έχει περάσει τεράστιο σοκ, καθώς ήταν μόνη της στο δωμάτιο, με τα δύο κορίτσια στο νοσοκομείο και μόνη της στο σπίτι με την μικρή Ίριδα που πέθανε στην κούνια της. Είδε και τα τρία της παιδιά να πεθαίνουν. 

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top