Πάτρα: Τι εξετάζει το Ανθρωποκτονιών για τους θανάτους των τριών κοριτσιών

Άλυτο μυστήριο τα αίτια που του χαμού τους

Τι είχε πει ο παππούς των τριών κοριτσιών για τον θάνατό τους - Βίντεο Mega (2/2/22)

Χωρίς απαντήσεις παραμένουν οι γονείς των τριών κοριτσιών από την Πάτρα που πέθαναν μέσα σε τρία χρόνια από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες. 

Ιατροδικαστές, γιατροί, δεν μπορούν να δώσουν μια ξεκάθαρη απάντηση για τα αίτια που προκάλεσαν τον θάνατο των τριών αυτών αγγελουδιών. 

Πάτρα: Γιατί πήγε στο Ανθρωποκτονιών ο φάκελος για τα τρία νεκρά κορίτσια

Οι έρευνες πλέον έχουν περάσει στα χέρια αξιωματικών του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να βρουν τις πολυπόθητες απαντήσεις που θα οδηγήσουν στη λύση του μυστηρίου.

Οι έμπειροι αξιωματικοί θα διερευνήσουν εξονυχιστικά τους ιατρικούς φακέλους των κοριτσιών και θα λάβουν καταθέσεις από γιατρούς και νοσηλευτές των νοσοκομείων, όπου νοσηλεύτηκαν και εξετάστηκαν, αλλά και από τους γονείς.

Πάτρα: Tι λένε οι γονείς που έχασαν τα τρία παιδιά τους

Σε περίπτωση που κατά τη διάρκεια των ερευνών κάποιο άτομο κριθεί ύποπτο για την τέλεση κάποιου αδικήματος σε βάρος των παιδιών, τότε θα ενημερωθεί ο εισαγγελέας της Πάτρας για να προχωρήσει σε περαιτέρω ενέργειες. 

Για κάθε θάνατο έχουν σχηματιστεί ισάριθμες δικογραφίες που θα συγκεντρώσουν και θα μελετήσουν οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών, πριν καλέσουν για εξέταση τους γονείς των τριών κοριτσιών. 

Στο Ανθρωποκτονιών Ασφάλειας Αττικής ο φάκελος για τα τρία νεκρά κορίτσια

Και οι δύο έχουν εκφράσει την ικανοποίησή τους για την παρέμβαση του εισαγγελέα και αναμένουν την εκδίκαση της μηνυτήριας αναφοράς που είχαν καταθέσει για τον θάνατο του πρώτου παιδιού της οικογένειας, της Μαλένας, η οποία έπασχε από λευχαιμία, αλλά τα αίτια θανάτου της είναι αδιευκρίνιστα. 

Πάτρα: Εν αναμονή των αποτελεσμάτων των ιστολογικών εξετάσεων

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται επίσης τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων που θα δείξουν τα πραγματικά αίτια θανάτου της εννιάχρονης Τζωρτζίνας, η οποία έφυγε πριν από λίγες μέρες από τη ζωή. 

Πάτρα: Παρενέβη εισαγγελέας για τους «μυστηριώδεις» θανάτους των κοριτσιών

Τα πρώτα αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν σε λιγότερο από έναν μήνα. Ιατροδικαστές έχουν εκφράσει τις επιφυλάξεις τους για το κατά πόσον οι τρεις αδελφούλες πέθαναν από τα παθολογικής φύσεως προβλήματα υγείας που είχαν. 

Αυτό που δεν μπορούν να εξηγήσουν είναι πώς τρία διαφορετικά παιδιά, με διαφορετικό ιστορικό κατέληξαν περίπου με την ίδια κλινική εικόνα. 

Πάτρα: Γιατί παρενέβη η Εισαγγελία

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών διέταξε επείγουσα προκαταρκτική εξέταση για να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια της τριπλής αυτής τραγωδίας.

«Δεν μπορώ να το πιστέψω», δήλωσε ο ιατροδικαστής για την 9χρονη Τζωρτζίνα

Εισαγγελικές πηγές αναφέρουν πως το μυστήριο  που καλύπτει τους τρεις θανάτους της 6 μηνών Ίριδας, της 3,5 ετών Μαλένας και πρόσφατα της 9χρονης Τζωρτζίνας, κίνησε το ενδιαφέρον των δικαστικών αρχών, που έκριναν ότι πρέπει να υπάρξει περαιτέρω διερεύνηση.

Τρεις αδελφές νεκρές σε τρία χρόνια - Δε φαίνεται γονιδιακό πρόβλημα

Λόγω της λεπτότητας και σοβαρότητας του θέματος, η παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών έχει τύχει συνδρομής απ’ όλες τις εισαγγελικές βαθμίδες, αφού οι μυστηριώδεις θάνατοι έχουν απασχολήσει τους πάντες σε δικαστικό, επιστημονικό και κοινωνικό επίπεδο. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top