Τρεις αδελφές νεκρές σε τρία χρόνια - Δε φαίνεται γονιδιακό πρόβλημα

Τι ερευνάται από τους επιστήμονες για τον θάνατο των κοριτσιών στην Πάτρα

Όσα είπε ο παππούς των παιδιών για την οικογενειακή τραγωδία - Βίντεο Mega

Βυθισμένη στο πένθος και την οδύνη για τον χαμό των τριών τους κοριτσιών μέσα σε τρία χρόνια, οι γονείς της μικρής Τζωρτζίνας περιμένουν τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων, που ενδεχομένως να δώσουν απαντήσεις στο μυστήριο των τριών θανάτων των μικρών αγγελουδιών. 

Συγκλονίζει η μητέρα που έχασε τρία παιδιά: «Αφήσατε την αγκαλιά μου άδεια»

Η ιατροδικαστική έρευνα δεν προσδιόρισε αιτία θανάτου, επιτείνοντας το μαρτύριο που βιώνει η οικογένεια τα τελευταία χρόνια. 

Η μικρή Μαλένα έπασχε από λευχαιμία, όμως πέθανε από υπατική ανεπάρκεια το 2019. Η υπατική ανεπάρκεια, σύμφωνα με τους ιατροδικαστές, δεν είναι αιτία θανάτου, και γι’ αυτό η οικογένεια είχε προσφύγει δικαστικά για να διερευνηθεί περαιτέρω η υπόθεση. 

Η Ίριδα πέθανε το 2021 από αγενεσία φλεβοκόμου, μια πολύ σοβαρή καρδιακή νόσο, ενώ η Τζωρτζίνα είχε υποστεί τρεις ανακοπές καρδιάς και την περασμένη άνοιξη είχε νοσηλευθεί στη ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου του Ρίου. 

Πάτρα: «Αντέχω μέχρι να την αποχαιρετήσω» - Έχασε και τα τρία της παιδιά

Τότε, η ίδια μαζί με τον διευθυντή της μονάδας, Ανδρέα Ηλιάδη, είχαν δώσει τιτάνια μάχη και το κοριτσάκι είχε βγει νικήτρια, όμως τελικά δεν τα κατάφερε και πριν λίγες μέρες ξεψύχησε. 

Μέχρι σήμερα από την έρευνα που έχει γίνει δε διαφαίνεται κάποιο γονιδιακό πρόβλημα που να εξηγεί τους τρεις θανάτους. Ωστόσο εκτιμάται ότι οι τραγικοί γονείς θα καταφέρουν να πάρουν απαντήσεις από τις ιστολογικές εξετάσεις, αλλά και την εξέταση των «ιστορικών» στα νοσοκομεία στα οποία είχε νοσηλευτεί η εννιάχρονη Τζωρτζίνα. 

Το απίστευτο δράμα οικογένειας στην Πάτρα - «Έχασε» και το τρίτο της παιδί

Ήδη υπάρχει επικοινωνία μεταξύ Πάτρας και Αθήνας, καθώς, όπως είναι γνωστό, η ιατροδικαστική διερεύνηση στο κορμάκι της Τζωρτζίνας έγινε στην Αθήνα μια και σε νοσοκομείο της πρωτεύουσας έχασε τη μάχη η μικρή.

Πάτρα: Σπαράζει η μητέρα των τριών κοριτσιών

Την ίδια ώρα η μητέρα των τριών κοριτσιών δεν μπορεί να κρύψει τον πόνο που έχει κατακλύσει την ψυχή της. 

«Σας γέννησα, σας έδωσα ζωή! Όμως σας έχω θυμώσει γιατί αφήσατε τη αγκαλιά μου άδεια! Ήσουν το στήριγμά μου, ο λόγος που γελούσα, ο λόγος που έπαιρνα δύναμη να συνεχίσω! Ήσουν μαχήτρια μέχρι τελευταία στιγμή, γελούσες, μας κοίταγες χωρίς να μπορείς να μιλήσεις και μας έλεγαν τα μάτια σου συνεχίστε εγώ είμαι εδώ παλεύω! Καλό ταξίδι μιτσιμπονάκι μου!!! Καλή αντάμωση με τις αδερφούλες σου! Για μένα δε φύγατε και δε θα φύγετε ποτέ! Σας αγαπάω και τις τρεις!», έγραψε στη σελίδα της στο Facebook, ενώ άλλαξε και την κεντρική φωτογραφία στο προφίλ της, βάζοντας και τα τρία χαμογελαστά κορίτσια της σε παλιές ευτυχισμένες στιγμές. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top