Συγκλονίζει η μητέρα που έχασε τρία παιδιά: «Αφήσατε την αγκαλιά μου άδεια»

Το δράμα της οικογένειας από την Πάτρα

Συγκλονίζει η μητέρα από την Πάτρα που «έχασε» και τα τρία μωρά της μέσα σε τρία χρόνια. Χθες η άτυχη γυναίκα αποχαιρέτησε και το τελευταίο αγγελούδι της.

Το απίστευτο δράμα οικογένειας στην Πάτρα - «Έχασε» και το τρίτο της παιδί

Η ανάρτησή της, που δημοσίευσε το pelop, λίγες ώρες μετά το τελευταίο «αντίο» στην 9χρονη Τζωρτζίνα συγκλονίζει: 

«Σας γέννησα, σας έδωσα ζωή!! Όμως σας έχω θυμώσει γιατί αφήσατε τη αγκαλιά μου άδεια!!

Ήσουν το στήριγμα μου, ο λόγος που γελούσα, ο λόγος που έπαιρνα δύναμη να συνεχίσω!!

Ήσουν μαχήτρια μέχρι τελευταία στιγμή γελούσες, μας κοίταγες χωρίς να μπορείς να μιλήσεις και μας έλεγαν τα μάτια σου συνεχίστε “εγώ είμαι εδώ, παλεύω”!!

Καλό ταξίδι μιτσιμπονάκι μου!!

Καλή αντάμωση με τις αδερφούλες σου!!

Για μένα δε φύγατε και δε θα φύγετε ποτέ!!!

Σ αγαπάω και τις τρεις, Τζωρτζίνα»

Πάτρα: «Αντέχω μέχρι να την αποχαιρετήσω» - Έχασε και τα τρία της παιδιά

Το δράμα της οικογένειας που «έχασε» τρία παιδιά

Και τα τρία παιδιά της οικογένειας «έφυγαν» μέσα στα τελευταία τρία χρόνια  Το 2019 η οικογένεια πέθανε η Μαλένα, το 2020 η μόλις έξι μηνών Ίριδα και το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου ηΤζωρτζίνα.

«Η Μαλένα έφυγε με αίτια ηπατική ανεπάρκεια και λευχαιμία το πρώτο παιδί χάθηκε τον Απρίλιο του 2019 ήταν 3,5 ετών τότε. Το δεύτερο παιδί μετά ήταν 6,5 μηνών και χάθηκε τον Μάρτη του 2021 από αγενεσία του φλεβόκομπου, είναι μία σπάνια αρρώστια, στον ύπνο του, η τρίτη περίπτωση δε γνωρίζουμε ακόμα την αιτία θανάτου, απλά έγραψαν αιφνίδιος θάνατος οι γιατροί», ανέφερε ο παππούς των παιδιών.

Η ιατροδικαστική έκθεση της 9χρονης έδειξε πως ο θάνατός της προήλθε από ανακοπή καρδιάς. Ωστόσο, σύμφωνα με την εφημερίδα, τα αίτια που προκάλεσαν την καρδιακή ανακοπή δεν μπορούν να διευκρινιστούν, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων. 

Τα όργανα του παιδιού έχουν σταλεί στο εξωτερικό, ώστε να διενεργηθεί δεύτερος γενετικός έλεγχος, αφού ο πρώτος που είχε γίνει στην οικογένεια δεν είχε δείξει κάτι. Οι επιστήμονες αναζητούν απαντήσεις σε γενετικούς παράγοντες που πιθανόν να συνέβαλαν, ώστε να «φύγουν» και τα τρία παιδιά από τη ζωή. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top