Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η 30χρονη θα καταθέσει αγωγή για ηθική βλάβη

«Δεν είναι σε θέση να κοιμηθεί το βράδυ» λέει η δικηγόρος της

Τι είπε η 30χρονη στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» λίγο πριν τη δίκη του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Η ποινή φυλάκισης πέντε ετών με τριετή αναστολή και χρηματική ποινή 10.000 ευρώ που επιβλήθηκε στον Στάθη Παναγιωτόπουλο δεν ικανοποίησαν την καταγγέλλουσα για την υπόθεση του revenge porn.  

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η πρώτη αντίδραση της 30χρονης για την ποινή

Η 30χρονη κοπέλα αναμένεται να καταθέσει αγωγή για ηθική βλάβη μέσα στο επόμενο διάστημα, σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε σήμερα η δικηγόρος της Αντιγόνη Πριλή.  

«Οποιαδήποτε ποινή κι αν επιβληθεί σε μία τέτοια πράξη, με τέτοιο μέγεθος βλάβης, δεν προσεγγίζει καν την επανόρθωση. Αισθάνεται δυσαρέσκεια» δήλωσε η ίδια, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107.7. 

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Καταδικάστηκε σε 5ετή φυλάκιση με αναστολή

Μάλιστα, η κ. Πριλή τόνισε πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν ζήτησε ποτέ συγγνώμη από την καταγγέλλουσα, όπως λανθασμένα έχει ακουστεί. 

«Εκτός από την χρηματική ποινή και την ποινή φυλάκισης, επιβλήθηκε ένας ακόμη όρος καθώς έχει και επιτήρηση από κοινωνικό λειτουργό. Είχε ακουστεί ότι έχει ζητήσει συγγνώμη, ουδόλως έχει συμβεί αυτό και δεν προέκυψε καθόλου και από την ακροαματική διαδικασία, δεν εμφανίστηκε με κανέναν τρόπο».

Απών ο Παναγιωτόπουλος από τη δίκη - Πήγε τον σκύλο του βόλτα

Τέλος, η δικηγόρος της 30χρονης ερωτηθείσα για την ψυχολογική κατάσταση της 30χρονης δήλωσε : «Η κοπέλα δεν είναι σε θέση να κοιμηθεί, μέχρι χθες ήταν άυπνη».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top