Δολοφονία Άλκη Καμπανού: Σοκαριστικές εικόνες από νέα βίντεο - ντοκουμέντα

Προσπαθούσαν να κρύψουν τα ματωμένα όπλα στα ρούχα τους

Δύο νέα βίντεο - ντοκουμέντα αποκαλύπτουν την αγριότητα και τον τρόπο που λειτούργησαν οι δολοφόνοι του Άλκη Καμπανού. Στις εικόνες καταγράφεται καθαρά η επίθεση, ο τρόπος διαφυγής των δραστών, αλλά και πως προσπαθούσαν να κρύψουν τα ματωμένα όπλα στα ρούχα τους. Ανάμεσά τους και ο Αλβανός που διέφυγε της σύλληψης. 

«Είχατε αποφασίσει να σκοτώσετε και τους φίλους του Άλκη»

Στο νέο βίντεο ντοκουμέντο φαίνονται τα δυο από τα τρία οχήματα που σταματούν 3 λεπτά πριν τη μία τα ξημερώματα στην οδό Πλαστήρα. Αποφασισμένοι για μάχη οι χούλιγκαν κατεβαίνουν. Οδηγός είναι ο 23χρονος που συνελήφθη και κρίθηκε προφυλακιστέος. Συνοδηγός του ένας 20χρονος Αλβανός και στο πίσω κάθισμα βρίσκονται ένας Έλληνας 21 ετών και ο 20χρονος Αλβανός που διέφυγε και καταζητείται. Ο οδηγός ξεχνά το χειρόφρενο. Γυρνά, σταματά το αυτοκίνητο και επιστρέφει...

Στο δεύτερο όχημα είναι οι 4 Έλληνες, όλοι από 20 έως 23 ετών. Το τρίτο έχει σταθμεύσει στο στενό μπροστά από την παρέα του Άλκη. 

Δολοφονία Άλκη Καμπανού: Αυτοί είναι οι δράστες της αιματηρής επίθεσης

Η επίθεση κρατά ένα λεπτό και στο νέο βίντεο φαίνεται δυο άντρες να φεύγουν στην οδό Γαζή που πιθανότατα είναι φίλοι του Άλκη και γλιτώνουν από το φονικό. Ένας από τους δράστες κατεβαίνει τα σκαλοπάτια και χτυπά με λύσσα κάτι στα σκαλιά. Αμέσως μετά το χτύπημα ακούγεται ένα ουρλιαχτό. Δεν αποκλείεται να είναι του Άλκη λίγο πριν σβήσει λένε οι αρχές. 

«Bοήθεια, δεν μπορώ, πονάω», ούρλιαζε ο Άλκης

Μετά το χτύπημα επιστρέφουν τρέχοντας οι πρώτοι τρεις. Στη θέση του συνοδηγού κάθεται ο 20χρονος που μαχαίρωσε τον φίλο του Άλκη και τραυματίστηκε και ο ίδιος στο χέρι, ουλή που είδαν οι αστυνομικοί. Πίσω κάθεται 20χρονος Αλβανός που λίγες ώρες μετά περνάει τα σύνορα και χάνεται στην Αλβανία. Με κόπο θέλει να εξαφανίσει κάτι μέσα στα ρούχα του και να φύγει.

Δολοφονία Άλκη: Ο «εγκέφαλος», ο «Αθηναίος» κι οι μαρτυρίες για την επίθεση

Οι φωνές του Άλκη βγάζουν την γειτονιά και τους φίλους του στον δρόμο που κάνουν επίθεση στους δράστες. Πετούν καρέκλες και τους κυνηγούν. Το σκουρόχρωμο αυτοκίνητο φεύγει αντίθετα στο ρεύμα, ενώ το λευκό αναπτύσσει ταχύτητα με κίνδυνο να παρασύρει όποιον είναι μπροστά του.  

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top