Δολοφονία Άλκη: Η ΕΥΠ αναζητά τους συνεργούς μέσω των κινητών τους

Ψηφιακός έλεγχος για τον τόπο της δολοφονίας και την περιοχή των συνδέσμων

Η δολοφονική επίθεση στη Θεσσαλονίκη με θύμα τον 19χρονο Άλκη έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη. Οι αρχές έχουν ενεργοποιήσει ακόμη και την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών, για να εξιχνιαστεί πλήρως η εγκληματική ομάδα πίσω από τον φόνο του άτυχου φοιτητή.

Άλκης Καμπανός: Το μαχαίρι δείχνει τον δεύτερο δράστη της δολοφονίας

Όπως μετέδωσε ο Βάιος Σύρρος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η ΕΥΠ έχει αναλάβει να ταυτοποιήσει τα πρόσωπα της εγκληματικής ομάδας που έχει στο στόχαστρο η αστυνομία, μέσω των κινητών τηλεφώνων τους. Θα διερευνηθεί δηλαδή εάν πράγματι είχαν φυσική παρουσία στον τόπο της δολοφονίας, γεγονός που θα φανεί από το ηλεκτρονικό στίγμα των κινητών τηλεφώνων τους. 

ΕΛ.ΑΣ: Κράνη, μαχαίρι, κοντάρια στους συνδέσμους οπαδών στην Αθήν

Εκτός όμως από το εάν βρίσκονταν στην περιοχή της Χαριλάου, θα γίνει ακριβώς ο ίδιος ψηφιακός έλεγχος και για την περιοχή όπου βρίσκονται τα γραφεία του συνδέσμου της ομάδας. Εκεί όπου αμέσως μετά τη δολοφονία έφτασε με το αυτοκίνητό του 23χρονος κατηγορούμενος και κρύφτηκε. 

Δολοφονία Άλκη: «Τους χτυπάμε για να δούνε ποιος κάνει κουμάντο»

Στα δύο αυτοκίνητα των δραστών επέβαιναν τουλάχιστον άλλα πέντε άτομα. Εάν λοιπόν διαπιστωθεί ότι το στίγμα των κινητών τηλεφώνων βρισκόταν στην περιοχή του συνδέσμου, τότε θα φανεί ξεκάθαρα ότι όλοι αυτοί ήταν μαζί στη δολοφονία, μαζί και στη διαφυγή.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top