Άλκης Καμπανός: Το μαχαίρι δείχνει τον δεύτερο δράστη της δολοφονίας

Γνωστή η ταυτότητα του οδηγού του δεύτερου αυτοκινήτου

Οι έρευνες για τον εντοπισμό και άλλων ατόμων που συμμετείχαν στη δολοφονία του 19χρονου Άλκη συνεχίζονται με αμείωτη ένταση με τον κλοιό ολοένα και να στενεύει.  

Δολοφονία Άλκη: Πώς έμαθαν οι γονείς του για το τραγικό συμβάν

Το μαχαίρι «δείχνει» τον δεύτερο δράστη της δολοφονίας 

Το μαχαίρι που βρέθηκε σε απόσταση μερικών μέτρων μακριά από το σημείο όπου έχασε τη ζωή του ο 19χρονος Άλκης είναι το πιο σημαντικό στοιχείο των αρχών. Η εξέταση του στα εγκληματολογικά εργαστήρια θα «δείξει» ένα ακόμα άτομο που συμμετείχε στο φονικό. Μετά το μαχαίρωμα, ένας από τους δράστες το καθάρισε από τα αίματα και το πέταξε για να μην ενοχοποιηθεί σε τυχαίο έλεγχο.

Δολοφονία 19χρονου Άλκη: Βρέθηκε και δεύτερο μαχαίρι με αίμα

Φαίνεται ότι υπάρχουν πάνω του ίχνη αίματος και θα εξεταστεί για τυχόν αποτυπώματα, ενώ θα γίνει έρευνα για το πού ανήκει το αίμα που είχε πάνω στη λάμα.

Γνωστή η ταυτότητα και του δεύτερου οδηγού 

Σύμφωνα με πληροφορίες του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, οι αρχές είναι κοντά στην ταυτοποίηση του οδηγού και του δεύτερου αυτοκινήτου της φονικής συμπλοκής. Ωστόσο, θα πρέπει να εντοπιστούν και τα κατάλληλα στοιχεία για να οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη.

Συγκινεί η παρέα του Άλκη: «Η μάνα σου έχασε έναν γιο. Έχει άλλους 8»

«Πιστεύω ότι οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση έχουν όλα τα στοιχεία, ταυτότητα των δραστών, αλλά χρειάζεται χρόνος για να τους οδηγήσουν με τεκμηριωμένες κατηγορίες στη Δικαιοσύνη» σημείωσε ο Θανάσης Κατερινόπουλος, Ταξίαρχος ΕΛ.ΑΣ εν αποστρατεία. 

Στον εισαγγελέα οι επικεφαλής των ΠΑΕ Άρης, ΠΑΟΚ, ΗΡΑΚΛΗΣ

Το πρωί ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης κάλεσε τους εκπροσώπους του Άρη, του ΠΑΟΚ και του Ηρακλή στο γραφείο του, προκειμένου να τους ζητήσει να βοηθήσουν για την εξιχνίαση της δολοφονίας του 19χρονου. 

Αντιπρόεδρος ΠΑΟΚ: «Αυτός που σκότωσε τον Άλκη είναι ένα ζώο»

Την ίδια ώρα, οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται και στόματα πιέζονται να ανοίξουν. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top