Δολοφονία Άλκη: Πώς έμαθαν οι γονείς του για το τραγικό συμβάν

Η τελευταία επικοινωνία μαζί τους - Όσα αποκάλυψε ο θείος του

Από ένα τηλεφώνημα έμαθαν οι γονείς του Άλκη για το τραγικό συμβάν, όπως αποκάλυψε ο θείος του 19χρονου. 

«Δε μας είχαν πει ότι είχε καταλήξει το παιδί. Μας πήραν μετά για να πάμε για αναγνώριση και πήγα εγώ και αναγνώρισα το παιδί μας. Ήταν όλος μέσα στα αίματα. Τον ανιψιό μου τον είχα εδώ Β’ και Γ’ Λυκείου. Και με την καραντίνα ήμασταν εδώ μαζί, πάνω – κάτω στα σπίτια», εξήγησε ο θείος του Άλκη, μιλώντας αποκλειστικά στον Στρατή Λημνιό και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Αντιπρόεδρος ΠΑΟΚ: «Αυτός που σκότωσε τον Άλκη είναι ένα ζώο»

Σε μια δραματική περιγραφή, ο θείος μίλησε για τον χρόνο που περνούσαν μαζί και πως ο ανιψιός του είχε περάσει στο Αριστοτέλειο, έχοντας όνειρα και φιλοδοξίες. «Και τελικά ήρθε το μοιραίο βράδυ της 31ης Ιανουαρίου για να μας πουν τηλεφωνικά ότι μαχαίρωσαν το παιδί σας στη Θεσσαλονίκη. Στις 7 και μισή το απόγευμα είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τους γονείς του. Τους είπε ότι διάβαζε γιατί έδινε μάθημα. Μετά μίλησε με τους φίλους του και βγήκαν μια βόλτα για να πάρουν λίγο αέρα από το διάβασμα», είπε ο θείος του. 

Αν είχες γνωρίσει τον Άλκη από κοντά κι έβλεπες τι θαυμάσιο παιδί είναι, δε θα μπορούσες να συνειδητοποιήσεις ότι έφυγε αυτό το παιδί από τη ζωή 

«Κάτι πρέπει να γίνει, δε μπορεί να περπατάς στον δρόμο και να έρχεται ο άλλος και να σε σφάζει. Πρέπει να συλληφθούν και οι άλλοι δράστες και να τιμωρηθούν παραδειγματικά», επεσήμανε ο θείος του άτυχου 19χρονου, ο οποίος είναι πρώην αστυνομικός. Όπως είπε, στα 30 χρόνια της υπηρεσίας του έχει δει άτομα να έχουν μαχαιρωθεί αλλά «τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναδεί. Ήταν σαν χειρουργικό χτύπημα».

Δολοφονία Άλκη: «Τους χτυπάμε για να δούνε ποιος κάνει κουμάντο»

«Να μη θρηνήσουμε άλλα θύματα. Αυτό το μήνυμα θέλω να περάσω στην ελληνική κοινωνία και την ελληνική οικογένεια», κατέληξε. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top