Άγριο bullying σε 14χρονο κορίτσι με αυτισμό

Ξεσπά η μητέρα του – «Πρόλαβα το παιδί μου στο παραπέντε πριν αυτοκτονήσει»

Έναν εφιάλτη επί 2,5 χρόνια ζούσε ένα 14χρονο σήμερα κορίτσι με αυτισμό στο σχολείο του, όπου οι συμμαθητές του το υπέβαλλαν σε ανελέητο bullying, οδηγώντας το ένα βήμα πριν από την αυτοκτονία. 

Έφτασαν μάλιστα στο σημείο να διακινήσουν πορνογραφικό υλικό της συμμαθήτριάς τους τόσο σε άλλους μαθητές του σχολείου, όσο και στους ίδιους τους καθηγητές. 

Το κοριτσάκι πήγαινε στην πρώτη τάξη του Γυμνασίου, όταν ξεκίνησε το μαρτύριό του. Πίστεψε ότι βρήκε την πρώτη καλή του φίλη στο νέο του σχολείο. Ωστόσο κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει πώς θα συμπεριφερόταν αυτή η φίλη. 

Πρότεινε στη 14χρονη να πάνε μαζί στην παιδική χαρά κι εκεί την τράβηξε μια φωτογραφία, την οποία στη συνέχεια χρησιμοποίησε και άνοιξε λογαριασμούς στα social media στο όνομα του κοριτσιού, χωρίς εκείνο να το γνωρίζει. 

Στους λογαριασμούς αυτούς ανέβαζε γυμνές φωτογραφίες, οι οποίες ανήκαν σε άλλες γυναίκες, αλλά είχε βάλει πάνω τους το πρόσωπο της συμμαθήτριάς της. 

Στη συνέχεια άρχισε να επιδεικνύει τις φωτογραφίες αυτές στους μαθητές τους σχολείου, με αποτέλεσμα η 14χρονη να γίνει περίγελος και να φτάνει στο σημείο να μη θέλει να ξαναπάει για μάθημα. 

Δε δίστασε μάλιστα τα δείξει τις φωτογραφίες και σε καθηγητές, οι οποίοι και ενημέρωσαν τη μητέρα του κοριτσιού. 

«Πρόκειται για λογαριασμούς, οι οποίοι δημιουργήθηκαν από εμένα στα πλαίσια ενός ανώριμου παιχνιδιού, χωρίς να έχω σταθμίσει τις συνέπειες της πράξης μου. Έχω μετανιώσει. Έχω μετανιώσει για την πράξη μου και έχω ήδη ζητήσει συγγνώμη, τόσο από την ίδια όσο και από τη μητέρα της. Οι φωτογραφίες με τα απόκρυφα σημεία σώματος δεν ανήκαν στην ίδια, αλλά ήταν φωτογραφίες που αναζητήθηκαν μέσω διαδικτύου», φέρεται να παραδέχθηκε η συμμαθήτρια της 14χρονης.

Bullying: «Το παιδί μου έγινε περίγελος, το χτυπούσαν και το έβριζαν»

Εξοργισμένη η μητέρα της 14χρονης ξεκαθάρισε ότι επιζητά την παραδειγματική τιμωρία του κοριτσιού που ευθύνεται για τον «ψυχικό βιασμό», όπως είπε της κόρης της. 

«Πρόλαβα το παιδί μου στο παραπέντε πριν βάλει τέλος στη ζωή του. Έγινε ο περίγελος του σχολείου, το χτυπούσαν, το έβριζαν, έφτασε στο σημείο να μη θέλει να ξαναπάει», είπε έντονα φορτισμένη. 

Κατήγγειλε μάλιστα ότι τόσο το σχολείο, όσο και η Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευση, έκαναν τα πάντα για να κουκουλώσουν το θέμα, με αποτέλεσμα η ίδια να πάει στο υπουργείο Παιδείας, να κάνει καταγγελία και να επιληφθεί του θέματος. 

«Από 1,5 έτους παλεύω μαζί με τον άνδρα μου για να φτάσει το παιδί μου σε ένα ικανοποιητικό λειτουργικό επίπεδο, με εργοθεραπείες, λογοθεραπείες, ψυχοθεραπείες κι έρχεται τώρα ένα αχαρακτήριστο πλάσμα και τα γκρεμίζει όλα αυτά. Δε θα το επιτρέψω, δε θα κάνω πίσω, θέλω την παραδειγματική του τιμωρία», είπε στον ΑΝΤ1.

Πρόσθεσε ότι εδώ και 2,5 χρόνια το παιδί της ξεκίνησε και πάλι την ψυχοθεραπεία, λέγοντας πως έχει κλειστεί στον εαυτό της, είναι σε μια μόνιμη μελαγχολία και είναι ένα ψυχικό ράκος. 

Η μαθήτρια που ομολόγησε την πράξη της άλλαξε σχολείο, όμως το κακό στην ψυχή της συμμαθήτριάς της έχει γίνει.

Στις 3 Μαρτίου εκδικάζεται η υπόθεση, με τη μητέρα της 14χρονης να περιμένει την νομική και ηθική δικαίωση του παιδιού της. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top