Άνοιξε η Αττική Οδός - Χωρίς διόδια έως την Κυριακή

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων

Ο Στρατός συνέβαλε στο να απεγκλωβιστούν οχήματα στην Αττική Οδό και να ανοίξει ο αυτοκινητόδρομος - Βίντεο από το έκτακτο δελτίο του Star

Απκαταστάθηκε πλήρως η κυκλοφορία στην Αττική Οδό, όπως ενημέρωσε η ίδια η εταιρεία. 

Σύμφωνα με ανακοίνωσή της η κυκλοφορία των οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο είχε αποκατασταθεί μερικώς από το απόγευμα της Τετάρτης και αποκαταστάθηκε πλήρως στις 08:00 σήμερα το πρωί. 

Αττική Οδός: Αρνήθηκε στην Τροχαία να κλείσει από το πρωί της Δευτέρας;

Παράλληλα η Αττική Οδός ανακοίνωσε ότι «οι διελεύσεις θα πραγματοποιηθούν άνευ καταβολής διοδίων έως και την Κυριακή 30 Ιανουαρίου και ώρα 23:59».

Αττική οδός: «Δεν πέρασε άνθρωπος να δει αν ζούμε ή αν πεθάναμε»

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Αττική Οδός ενημερώνει ότι από αύριο Πέμπτη 27/01 στις 8:00 το πρωί θα τεθούν σε λειτουργία και τα υπόλοιπα τμήματά της, με την κυκλοφορία να αποκαθίσταται πλήρως σε όλο το μήκος του αυτοκινητόδρομου. Οι διελεύσεις θα πραγματοποιηθούν άνευ καταβολής διοδίων έως και την Κυριακή 30 Ιανουαρίου και ώρα 23:59, προς διευκόλυνση όλων των οδηγών λόγω των συνεχιζόμενων προβλημάτων σε περιφερειακές οδούς.

Αττική Οδός: Αποκαταστάθηκε μερικώς η κυκλοφορία - Δείτε σε ποια τμήματα

Επισημαίνεται επίσης ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η επιχείρηση απεγκλωβισμού και μεταφοράς εκτός Αττικής Οδού των εναπομεινάντων οχημάτων. Η επιχείρηση αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί το πρωί με τη μεταφορά των οχημάτων σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του parking Αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος» πίσω από τα καταστήματα ΙΚΕΑ και ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, στα Σπάτα. Προς διευκόλυνση των ιδιοκτητών τους, οι οποίοι παρακαλούνται να τα παραλάβουν, πραγματοποιούνται δρομολόγια προς το σημείο, σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, μέσω οχημάτων που εκκινούν από τον κόμβο της Λ. Κηφισίας («Δαχτυλίδι») από τις 9:00 έως τις 19:00».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top