Αργυρούπολη: «Έβγαλε τα δόντια του σκύλου και τον κρέμασε»

Η μητέρα των παιδιών του καταγγέλλει ότι την απειλούσε μέσα από τη ΓΑΔΑ

Αδίστακτος και αμετανόητος δείχνει να είναι ο 45χρονος, ο οποίος ξυλοκόπησε άγρια τη σύντροφό του στην Αργυρούπολη, με αποτέλεσμα να χαροπαλεύει στο νοσοκομείο. 

Πρώην σύντροφός του, με την οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά, κατήγγειλε στην ΕΡΤ ότι της έστελνε απειλητικά μηνύματα μέσα από τα κρατητήρια της ΓΑΔΑ.

Αργυρούπολη: Της χτυπούσε το κεφάλι στον τοίχο και της έσπασε τα πλευρά

Σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας, στα μηνύματα αυτά της έλεγε ότι θα είναι η επόμενη, τρομοκρατώντας την.

«Έβγαλε τα δόντια του σκύλου και τον κρέμασε»

Η γυναίκα περιέγραψε και τον βίαιο χαρακτήρα του 45χρονου όσο ήταν ζευγάρι από το 2001, όταν εκείνη ήταν 20 ετών και έως το 2011. 

Όπως είπε πρώτη φορά την ξυλοκόπησε το 2002.

Αργυρούπολη: Χαροπαλεύει η 40χρονη - Στον ανακριτή ο σύντροφός της

«Αφού με εξύβρισε μου ζήτησε να φύγω από την οικία του, όμως όταν προσπάθησα να αποχωρήσω αρχικά με έδειρε αγρίως, εν συνεχεία με έπιασε από τον λαιμό και με κράτησε βιαίως εντός της οικίας», είπε.

Μία από τις φορές, μάλιστα, που τη χτύπησε, του επιτέθηκε το σκυλί για να την προστατέψει. Τότε εκείνος του έβγαλε τα δόντια και μετά τον κρέμασε από την πέργκολα του μπαλκονιού. 

Αργυρούπολη 46χρονος: «Δε φανταζόμουν ότι θα κάνω τέτοια ζημιά»

«Με ρώτησε “γιατί τα μάτια σου είναι μαύρα;” Του απάντησα δεν έχουν τίποτα τα μάτια μου. Τότε εκείνος μου έριξε δύο χαστούκια… με έπιασε από τον λαιμό και με οδήγησε στο δωμάτιο που βρισκόταν ο 5χρονος γιος μας. Έκλεισε την πόρτα και πήγε να φέρει και τη μικρή. Εγώ κατάλαβα τι θα ακολουθούσε και προσπάθησα να κρατήσω την πόρτα κλειστή. Έσπασε τα πόμολα και μπήκε μέσα… με ξαναέπιασε από τον λαιμό φωνάζοντας “δε θα σου κάνω τη χάρη να σε σημαδέψω, αλίμονο σου μόνο μη σε πετύχω μόνη σου. Δε θα βρουν πού σε έχω θάψει”», είπε η γυναίκα.

Η βία που της ασκούσε ήταν και ψυχολογική, απειλώντας την οικογένειά της και τρομοκρατώντας την διαρκώς. 

Αργυρούπολη: «Ντρέπομαι που είσαι πατέρας μου, να σαπίσεις στη φυλακή»

«…να δεις τον αδερφό σου, τη μάνα σου και τον πατέρα σου να λιώνουν σαν το κερί και μετά εσύ», αναφέρεται σε μήνυμα της 29ης Ιουλίου του 2010, στις 10.53.33.

Λίγο αργότερα την ίδια μέρα σε άλλο μήνυμα: «Πάρε ένα τηλέφωνο χαμένο κορμί, ανάξιο πλάσμα, άχρηστο, σήκωσέ το».

Για τον βίαιο χαρακτήρα του 45χρονου μίλησε στο κρατικό κανάλι και συγγενής άλλης γυναίκας, με την οποία είχε παντρευτεί. 

Αργυρούπολη: 40χρονη ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύντροφό της

«Όποιος του έφερνε αντίρρηση τον χτύπαγε κατευθείαν, ήταν γενικά βίαιος πολύ. Παλιά ήταν και σχεδόν 100 κιλά και τον φοβόσουν… Αυτή η κοπελίτσα, η καημένη η τελευταία, δεν ήξερε το παρελθόν του, δηλαδή η καημένη πώς μπήκε στο σπίτι αυτό και κοιμήθηκε. Εγώ ήμουν στο σχολείο και επειδή είχε χωρίσει με τη… φοβόμουν μήπως τα βάλει και μαζί μου», είπε.

Ο 46χρονος αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθεί.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top