Αργυρούπολη: «Ντρέπομαι που είσαι πατέρας μου, να σαπίσεις στη φυλακή»

Άφαντος ο τζουντόκα που έστειλε στο νοσοκομείο από το ξύλο τη σύντροφό του

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει η 40χρονη, η οποία ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύντροφό της. Ο δράστης, ο οποίος είναι δάσκαλος πολεμικός τεχνών, καταζητείται, ενώ συγκλονίζει η ανάρτηση της κόρης του, η οποία καταδίκασε τη φριχτή πράξη του. 

Αργυρούπολη: «Χαροπαλεύει» η 40χρονη-Με βίαιο παρελθόν ο σύντροφός της

«Ντρέπομαι πολύ που αυτός ο άνθρωπος είναι πατέρας μου, ελπίζω να σαπίσεις στη φυλακή», έγραψε στο κορίτσι στο Instagram, ανεβάζοντας μια φωτογραφία του πατέρα της, στην οποία υπάρχει το εξής μήνυμα:

«Κοινοποιήστε παντού για να βρεθεί! Αυτό είναι το σκουπίδι της Αργυρούπολης, που χτύπησε τη σύντροφό του, χαροπαλεύει η γυναίκα με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, κινείται με όχημα KIA, χρώματος ασημί».

Αργυρούπολη: Είχε ξυλοκοπήσει στο παρελθόν και τις τρεις πρώην του

Όλοι γνώριζαν για τον βίαιο χαρακτήρα του 45χρονου, αλλά κανείς δε μιλούσε, παρά περίμεναν να γίνει το κακό. 

Αργυρούπολη: 40χρονη ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύντροφό της

Οι αποκαλύψεις για το παρελθόν του δράστη είναι σοκαριστικές. Σύμφωνα με πληροφορίες ,πριν από έξι χρόνια είχε επιτεθεί και είχε μαχαιρώσει την τότε ανήλικη πρώην σύζυγό του στο Άργος, με την οποία έχει αποκτήσει ένα παιδί. 

Αιμόφυρτη και με όσες δυνάμεις της είχαν απομείνει κατάφερε να ξεγλιστρήσει κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, κρύφτηκε σε έναν βάλτο για να σώσει τη ζωή της κι εκείνος την αναζητούσε για να την αποτελειώσει. Τελικά, την εντόπισαν διερχόμενοι και την οδήγησαν στο νοσοκομείο.

Ο 45χρονος ήταν παντρεμένος άλλες τρεις φορές και φέρεται να υπήρξε το ίδιο βίαιος με όλες τις πρώην συντρόφους του. 

Αργυρούπολη: Σε κρίσιμη κατάσταση η 40χρονη με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις

Την περασμένη Παρασκευή η 40χρονη σύντροφος του 45χρονου μεταφέρθηκε βαρύτατα τραυματισμένη στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός μετά από τον άγριο ξυλοδαρμό της. 

Η άτυχη γυναίκα δέχθηκε επίθεση από τον σύντροφό της μέσα στο σπίτι του στην Αργυρούπολη. 

Αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ έχει δεχθεί χτυπήματα σε όλο της το σώμα και το πρόσωπο.

Το ΕΚΑΒ ειδοποιήθηκε από άτομο από τον στενό κύκλο του δράστη. Οι διασώστες τη βρήκαν λιπόθυμη στο πάτωμα, σε άθλια κατάσταση.

Υπεβλήθη σε κρανιοτομή, με τους γιατρούς να είναι σοκαρισμένοι με την εικόνα που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν.

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός πως οι κακώσεις που έφερε η γυναίκα, έκαναν τους γιατρούς να νομίζουν ότι πρόκειται για θύμα τροχαίου και όχι ενδοοικογενειακής βίας.

Ο άνδρας, διέφυγε με το αυτοκίνητο των γονιών του, οι οποίοι πέθαναν πριν από λίγες μέρες από κορωνοϊό και αναζητείται, ενώ σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top