Αργυρούπολη: «Χαροπαλεύει» η 40χρονη-Με βίαιο παρελθόν ο σύντροφός της

Ο 46χρονος είναι δάσκαλος πολεμικών τεχνών και έχει παντρευτεί 3 φορές

Μάχη για τη ζωή της δίνει η 40χρονη, που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύντροφό της στην Αργυρούπολη. Σύμφωνα με πληροφορίες του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, οσηλεύεται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στον Ευαγγελισμό, με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, και η κατάστασή της θεωρείται ιδιαιτέρως σοβαρή.

Ξυλοδαρμό του με ρόπαλα κατήγγειλε ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Σεμέδο! 

Ο φίλος της, 46 ετών, δάσκαλος πολεμικών τεχνών, για αδιευκρίνιστο λόγο, τη γρονθοκόπησε μέχρι λιποθυμίας  το πρωί της περασμένης Παρασκευής, μέσα στο διαμέρισμα που διέμεναν στην περιοχή της Αργυρούπολης. Στη συνέχεια ο δράστης εξαφανίστηκε και έκτοτε καταζητείται.

Με ακραία ξεσπάσπατα βίας ο δράστης

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, οι γείτονές του στην Ηλιούπολη τον παρουσίασαν ως έναν πολύ ευγενικό άνδρα αλλά και με ακραία ξεσπάσματα βίας, τα οποία εντάθηκαν μετά τον θάνατο των γονιών του από κορωνοϊό, πριν λίγους μήνες.

Του ζήτησε να φύγει μετά από θετικό self test και εκείνος τη χτύπησε

Μάλιστα, στο πρόσφατο παρελθόν είχε βιαιοπραγήσει εναντίον δύο ακόμη γυναικών. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες πριν από 6 χρόνια, στο Άργος, είχε μαχαιρώσει με μανία, την τότε ανήλικη πρώην σύζυγό του, με την οποία έχουν αποκτήσει ένα παιδί. Η γυναίκα αιμόφυρτη, κατάφερε να ξεφύγει και να κρυφτεί σε έναν βάλτο. Εκεί την εντόπισαν διερχόμενοι και την οδήγησαν στο νοσοκομείο.

Έχει παντρευτεί 3 φορές

Είναι χαρακτηριστικό πως ο φερόμενος ως δράστης είχε παντρευτεί συνολικά τρεις φορές και χώριζε μετά από βιαιοπραγίες εναντίον των συζύγων του. Έχει αποκτήσει συνολικά 4 παιδιά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top