Αργυρούπολη: Χαροπαλεύει η 40χρονη - Στον ανακριτή ο σύντροφός της

«Δεν περίμενα ότι θα της κάνω τόσο κακό», είπε στους αστυνομικούς

Όλα όσα είπε ο 46χρονος στην αστυνομία - Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star (17/1/22)

Χαροπαλεύει στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Ευαγγελισμός η 40χρονη, η οποία ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύντροφό της, μέσα στο διαμέρισμά του στην Αργυρούπολη. 

Ο άνδρας χθες το μεσημέρι παραδόθηκε στις αρχές και είπε στους αστυνομικούς ότι δεν περίμενε πως θα της έκανε τόσο κακό. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, την χτύπησε τόσο άσχημα που της προκάλεσε σοβαρότατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, αλλά και δεκάδες χτυπήματα σε όλο της το σώμα και κυρίως το πρόσωπο. 

Μάλιστα οι γιατροί που ανέλαβαν την άτυχη γυναίκα αρχικά νόμιζαν ότι ήταν θύμα τροχαίου και όταν ενημερώθηκαν ότι πρόκειται για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σοκαρίστηκαν. 

Αργυρούπολη: Παραδόθηκε ο 46χρονος που ξυλοκόπησε άγρια τη σύντροφό του

Ακόμα και η ίδια του η κόρη καταδίκασε την πράξη του με ανάρτησή της, στην οποία ευχόταν ο 45χρονος να σαπίσει στη φυλακή. 

«Ντρέπομαι πολύ που αυτός ο άνθρωπος είναι πατέρας μου, ελπίζω να σαπίσεις στη φυλακή», έγραψε, ανεβάζοντας φωτογραφία του πατέρα της, η οποία συνοδευόταν από την εξής λεζάντα:

Αργυρούπολη: «Ντρέπομαι που είσαι πατέρας μου, να σαπίσεις στη φυλακή»

«Κοινοποιήστε παντού για να βρεθεί! Αυτό είναι το σκουπίδι της Αργυρούπολης που χτύπησε τη σύντροφό του, χαροπαλεύει η γυναίκα με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, κινείται με όχημα KΙΑ χρώματος ασημί».

Αργυρούπολη: «Δεν περίμενα να της κάνω τέτοια ζημιά»

«Μαλώσαμε και τη χτύπησα. Δεν περίμενα να της κάνω τέτοια ζημιά. Δεν το ήθελα», είπε μεταξύ άλλων στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής ο 45χρονος, ο οποίος κατηγορείται για τον άγριο ξυλοδαρμό της 40χρονης συντρόφου του.

Αργυρούπολη: «Χαροπαλεύει» η 40χρονη-Με βίαιο παρελθόν ο σύντροφός της

Ο άνδρας, ο οποίος είναι γνώστης πολεμικών τεχνών, παραδόθηκε στην αστυνομία χθες μετά από αναζήτηση τριών ημερών. 

Αργυρούπολη: 40χρονη ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύντροφό της

Σε βάρος του θα ασκηθεί δίωξη για απόπειρας ανθρωποκτονίας, ενώ σήμερα Τρίτη (18/1) αναμένεται να οδηγηθεί σε εισαγγελέα και ανακριτή όπου θα ζητήσει προθεσμία για να προετοιμάσει την απολογία του.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top