Αργυρούπολη: Παραδόθηκε ο 46χρονος που ξυλοκόπησε άγρια τη σύντροφό του

Η γυναίκα δίνει μάχη για τη ζωή της στην εντατική

Το χρονικό της φρίκης που έζησε η 40χρονη στην Αργυρούπολη - Βίντεο από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Παραδόθηκε στην αστυνομία, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 46χρονος που αναζητούσαν οι αρχές για τον άγριο ξυλοδαρμό της 40χρονης συντρόφου του το πρωί της περασμένης Παρασκευής στην Αργυρούπολη.

Αργυρούπολη: «Ντρέπομαι που είσαι πατέρας μου, να σαπίσεις στη φυλακή»

Ο κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας, που φέρεται να είναι γνώστης πολεμικών τεχνών, χτύπησε σε τέτοιο βαθμό την άτυχη γυναίκα, μέσα στο διαμέρισμα της οδού Ολυμπίας, στην Αργυρούπολη, ώστε την άφησε αναίσθητη και αμέσως τράπηκε σε φυγή.

Στη συνέχεια ενημέρωσε σχετικά συγγενικό πρόσωπο της γυναίκας, το οποίο και ειδοποίησε το ΕΚΑΒ.

Αργυρούπολη: «Χαροπαλεύει» η 40χρονη-Με βίαιο παρελθόν ο σύντροφός της

Η εκτίμηση των αρχών είναι ότι ο κατηγορούμενος είχε βρει καταφύγιο σε σπίτι φιλικού ή συγγενικού του προσώπου και ότι ήταν θέμα ωρών να παραδοθεί.

Η άτυχη γυναίκα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός»

«Ντρέπομαι που είναι πατέρας μου»

Η κόρη του φερόμενου δράστη για τον ξυλοδαρμό της 40χρονης, με μια ανάρτηση γροθιά στο στομάχι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καταδίκασε απερίφραστα την πράξη του.

«Ντρέπομαι πολύ που αυτός ο άνθρωπος είναι πατέρας μου, ελπίζω να σαπίσεις στη φυλακή. Κοινοποιήστε παντού για να βρεθεί! Αυτό είναι το σκουπίδι της Αργυρούπολης, που χτύπησε τη σύντροφό του, χαροπαλεύει η γυναίκα με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, κινείται με όχημα KIA, χρώματος ασημί», ανέφερε στην ανάρτησή της.

Αργυρούπολη

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με καταγγελίες, ο 45χρονος ήταν πολύ βίαιος και με τις άλλες τρεις συντρόφους του με τις οποίες ήταν παντρεμένες στο παρελθόν.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top