Η διαθήκη του Άκη Τσοχατζόπουλου και το μυστήριο με τις θυρίδες

«Δεν ξέρω σε ποιον ανήκουν οι θυρίδες», λέει η Βίκυ Σταμάτη

Ανοίγει σήμερα η μία από τις διαθήκες του Άκη Τσοχατζόπουλου, η οποία αναμένεται να δώσει απαντήσεις σχετικά με την περιουσία του. 

Ο δικηγόρος της συζύγου του Άκη Τσοχατζόπουλου, Νίκος Αλεξανδρής, μιλώντας στο Mega, δήλωσε πως υπάρχουν πληροφορίες για την ύπαρξη κι άλλων διαθηκών, που θα δημοσιευτούν εντός των επόμενων εβδομάδων. 

Το τελευταίο «αντίο» στον Άκη Τσοχατζόπουλο - «Λύγισε» η Βίκυ Σταμάτη

Αυτό που προκαλεί ερωτήματα είναι ο εντοπισμός κάποιων αριθμών στο προσωπικό αρχείο του Άκη Τσοχατζόπουλου, οι οποίοι εικάζεται ότι παραπέμπουν σε αριθμούς θυρίδων. 

«Πράγματι, στο προσωπικό του αρχείο βρέθηκαν κάποιοι αριθμοί που παραπέμπουν ευθέως σε θυρίδες ξένων τραπεζών. Έχει ξεκινήσει η διαδικασία για να γίνει επίσημα και να ανακαλύψουμε σε ποιον ανήκουν οι θυρίδες, ποιοι είναι δηλαδή οι δικαιούχοι, ποιο είναι το περιεχόμενο και η Βίκυ Σταμάτη έχει δεσμευτεί πως μόλις έχουμε τις απαντήσεις, θα παραδοθούν τα στοιχεία στο ελληνικό κράτος για να πράξει τα δέοντα», είπε ο κ. Αλεξανδρής.

Άκης Τσοχατζόπουλος: Η πρώτη ανάρτηση της Βίκυς Σταμάτη μετά τον θάνατό του

Ο ίδιος ο Άκης Τσοχατζόπουλος είχε αρνηθεί ότι ήταν ο δικαιούχος του βρώμικου χρήματος και, σύμφωνα με τον δικηγόρο της συζύγου του, οι θυρίδες αυτές δεν ανήκουν στον ίδιο ή την κ. Σταμάτη. 

«Όταν αποκαλυφθούν σε ποιους ανήκουν οι θυρίδες, τότε θα ανατραπεί όλο το πλαίσιο που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα. Κανείς δεν ξέρει τι υπάρχει μέσα σε μία θυρίδα», είπε.

Άκης Τσοχατζόπουλος: Η άνοδος και η πτώση του άλλοτε πανίσχυρου πολιτικού

Πρόσθεσε, επίσης, ότι οι αριθμοί αυτοί μπορεί να είναι μέρος της έρευνας του Άκη Τσοχατζόπουλου προκειμένου να υποστηρίξει την αθωότητά του. 

Το αρχείο του εκλιπόντος είναι τεράστιο και θέλει πολύ χρόνο για να το ψάξει κανείς λεπτομερώς. 

Πέθανε ο Άκης Τσοχατζόπουλος

Πάντως, σύμφωνα με τον κ. Αλεξανδρή, αυτό που απασχολεί τη Βίκυ Σταμάτη είναι η ηρεμία της και η αποκατάσταση του ονόματος της ίδιας και του παιδιού της. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top