Τζώρτζης Μονογυιός: «Είχαμε τυπικές σχέσεις», λέει η πρώην σύντροφός του

Ποιες ήταν οι σχέσεις τους πριν το μοιραίο τροχαίο στην Παραλιακή

Η πρώην σύντροφος του Τζώρτζη Μονογυιού «σπάει» τη σιωπή της - Πηγή/βίντεο: Αλήθειες με τη Ζήνα

Για τον τραγικό θάνατο του Τζώρτζη Μονογυιού που σκοτώθηκε σε φρικτό τροχαίο στην Παραλιακή την περασμένη Πέμπτη μίλησε η πρώην σύντροφός του. 

Τροχαίο Βούλα: Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία από τις κάμερες

Η γυναίκα, με την οποία το θύμα είχε αποκτήσει μια κορούλα, είναι σοκαρισμένη. Μιλώντας στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη «Αλήθειες με τη Ζήνα», αναφέρθηκε με στοργικά λόγια στον πατέρα του παιδιού της, που όμως είχε ένα πάθος, όπως ανέφερε, τα σπορ αμάξια.

Τροχαίο Βούλα: Οι τελευταίες στιγμές του Τζώρτζη Μονογυιού

Είχε ένα πάθος με τα σπορ αμάξια. Δεν έκανε επικίνδυνα πράγματα όταν είχε κόσμο μαζί του. Τού άρεσε να ασχολείται με τα αυτοκίνητα.

τροχαίο Βούλα

Μιλώντας για τις μεταξύ τους σχέσεις, η πρώην σύντροφος του Τζώρτζη Μονογυιού είπε πως ήταν τυπικές, αφού έπαιρνε το παιδί τους κάποιες ημέρες για να το βλέπει.

Ήταν ένα εξαιρετικός πατέρας. Αγαπούσε τόσο την κόρη μας όσο και το μωράκι που έκανε με τη νέα του σύζυγο. Η κόρη μας θα τον θυμάται πάντα, δεν υπάρχει περίπτωση να τον ξεχάσει. Έχουμε συμβουλευτεί παιδοψυχολόγο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δικηγόρος του Τζώρτζη Μονογυιού, Αλέξης Κούγιας, σε ανακοίνωσή του μια ημέρα μετά το τραγικό δυστύχημα, ανέφερε ότι το θύμα είχε δικαστική διαμάχη με την πρώην σύντροφό του, με την οποία χώρισαν τον χειμώνα του 2018.

Τζώρτζης Μονογυιός: «Είχε δικαστική διαμάχη με πρώην του» - Αιχμές Κούγια

Ο Τζώρτζης Μονογυιός δυο χρόνια αργότερα, τον Μάρτιο του 2020, παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο της Βούλας την σύζυγό του, Αθηνά. Λίγους μήνες μετά βάφτισε την κορούλα του, που είχε έρθει στον κόσμο από προηγούμενη σχέση του, ενώ τον ερχόμενο Σεπτέμβριο ετοιμαζόταν να παντρευτεί και με θρησκευτικό γάμο, σε συνδυασμό με τη βάπτιση του δεύτερου παιδιού του.

Χειρουργήθηκε η σύζυγος του Τζώρτζη Μονογιού

τροχαίο Τζώρτζης Μονογυιός

Ό,τι απέμεινε από το υπερπολυτελές αμάξι του Τζώρτζη Μονογυιού μετά το φρικτό τροχαίο στην Παραλιακή - Eurokinissi

Τα νεότερα στοιχεία για το θανατηφόρο τροχαίο του Τζώρτζη Μονογυιού

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Άριας Καλύβα στην εκπομπή, οι αστυνομικοί της Τροχαίας φέρεται να έχουν στα χέρια τους κάποια στοιχεία για το μοιραίο δυστύχημα που έκοψε το νήμα της ζωής στον Μυκονιάτη επιχειρηματία.

Όπως είπε, φέρεται να έχει αποκλειστεί η εμπλοκή δεύτερου οχήματος ή η παρουσία κάποιου πεζού που θα μπορούσε να είναι η «αιτία» για να κάνει περίεργο ελιγμό με το πολυτελές αμάξι του για να τον αποφύγει.

Αυτό που εκτιμούν είναι ότι από το σημείο που πήρε το αυτοκίνητο από το Ασκληπιείο Βούλας μέχρι τη στροφή που ενώνεται η λεωφόρος Βουλιαγμένης με την Παραλιακή, ο Τζώρτζης Μονογυιός πάτησε το γκάζι, «ενδεχομένως λίγο παραπάνω» για να τεστάρει το αυτοκίνητο.

Το συγκεκριμένο αμάξι ήταν ένα όνειρο ζωής για το θύμα, γι΄αυτό και το παρέλαβε νωρίτερα. Σύμφωνα, μάλιστα, με τη δημοσιογράφο, ο Μονογυιός φέρεται να είχε απενεργοποιήσει τα ακριβά συστήματα ασφαλείας προκειμένου να το τεστάρει.

Το τελευταίο «αντίο» στον 45χρονο θα ειπωθεί την Τρίτη στη γενέτειρά του, τη Μύκονο. Η σύζυγός του δε θα είναι εκεί να τον αποχαιρετήσει, καθώς νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν ότι δε γνωρίζει ακόμη για τον χαμό του. 

Δείτε ολόκληρη εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top