Τα χιονοδρομικά κέντρα σκι στη «σκιά» της Όμικρον ενόψει των Φώτων

Τα χιονοδρομικά Κέντρα περιμένουν με ανυπομονησία τους επισκέπτες

Τα χιονοδρομικά κέντρα και οι υπόλοιποι δημοφιλείς προορισμοί περιμένουν αρκετούς επισκέπτες για τα Θεοφάνεια. 

Μητσοτάκης: Στη Λήμνο ανήμερα των Θεοφανείων

Μπορεί η επέλαση της Όμικρον να έχει «μουδιάζει» τον κόσμο, όμως,  όπως λένε οι ξενοδόχοι οι ακυρώσεις αναπληρώνονται εν μέρει από κρατήσεις της τελευταίας στιγμής.

«Η κατάσταση είναι πολύ θετική έχουμε πάρα πολύ καλή προσέλευση κόσμου αυτές τις μέρες. Φαίνεται ότι και οι επόμενες μέρες των Θεοφανείων για όσους το συνδυάσουν και πάρουν καμία άδεια την Παρασκευή θα είναι πάρα πολύ καλές . Υπάρχει αυτή τη στιγμή σχετική πληρότητα στην περιοχή των Καλαβρύτων» δήλωσε ο Αλέξιος Αγριός, διευθυντής χιονοδρομικού κέντρου Καλαβρύτων.

Η ανάγκη των πολιτών για λίγη διασκέδαση φαίνεται ότι υπερνικάει σε μεγάλο βαθμό τον φόβο της Όμικρον, κι έτσι το χιονοδρομικό κέντρο στα Καλάβρυτα σφύζει από ζωή.

Oι top χειμερινοί προορισμοί για να περάσετε τα Φώτα

«Υπάρχει ένα σχετικό μούδιασμα του κοινού όσον αφορά την εξάπλωση της Όμικρον, από κει και πέρα όμως μπορώ να πω ότι η χιονοδρομία είναι ένα από τα πιο ασφαλή αθλήματα διότι ο κόσμος το κάνει σε εξωτερικό περιβάλλον σε συνθήκες που πάντα φοράει τη μάσκα του» ισχυρίστηκε ο διευθυντής του χιονοδρομικού.

Ανάλογη είναι η εικόνα και στον Παρνασσό, όπου οι επισκέπτες να απολαμβάνουν το χιόνι με όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα.

«Αυτές τις μέρες τώρα των Θεοφανείων περιμένουμε πολύ κόσμο γιατί ο καιρός θα είναι πάρα πολύ καλός. Όσον αφορά τον κορωνοϊό, τηρούμε ότι προβλέπεται από τον ΕΟΔΥ, δηλαδή μάσκες σε ανοιχτούς χώρους, γίνονται έλεγχοι για τα άτομα που μπαίνουν στους εσωτερικούς χώρους, αν έχουν πιστοποιητικά, πάμε πολύ καλά μέχρι στιγμής» δήλωσε ο Σωτήρης Γιαννόπουλος, υπεύθυνος Επικοινωνίας του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού.

Θεοφάνεια: Ακυρώσεις και κρατήσεις της τελευταίας στιγμής

Τα Τρίκαλα Κορινθίας παραμένουν πάντοτε ελκυστικά το χειμώνα, είτε έχει χιονίσει, είτε όχι.


«Γενικά η ζήτηση αυτήν την περίοδο είναι αρκετά μεγάλη, υπάρχουν και ακυρώσεις βέβαια, οι οποίες όμως καλύπτονται άμεσα. Η μόνη διαφορά είναι ότι είναι πολυήμερες οι ακυρώσεις, οι καλύψεις είναι ολιγοήμερες» δήλωσε ο ξενοδόχος, Στέφανος Λαζόπουλος.

Η ανάγκη για διακοπές είναι μεγάλη, όμως η Όμικρον καλπάζει και οι ταξιδιώτες που το έχουν καταλάβει καλά, είναι στην συντριπτική τους πλειοψηφία προσεκτικοί.

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top