Μητσοτάκης: Στη Λήμνο ανήμερα των Θεοφανείων

Ο Νίκος Δένδιας συναντήθηκε με τον Σαουδάραβα ομόλογό του

Ο φετινός εορτασμός των Φώτων θα γίνει κανονικά με τον Αγιασμό των Υδάτων. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε να βρεθεί ανήμερα των Θεοφανείων στον Άη-Στράτη, όπου θα παρακολουθήσει την τελετή του αγιασμού των Υδάτων και λίγο μετά θα επισκεφθεί και τη Λήμνο. 

Ηχηρό μήνυμα επανένωσης των τμημάτων του Παρθενώνα από Μητσοτάκη

Πρόκειται για δύο συμβολικές επισκέψεις, την ώρα που η Άγκυρα συνεχίζει να προκαλεί και αμφισβητεί ευθέως την ελληνική κυριαρχία σε πολλά νησιά του ανατολικού Αιγαίου, συμπεριλαμβανομένων και του Άη-Στράτη και της Λήμνου.

Επίσκεψη Μητσοτάκη στο «Σωτηρία»: «Σύντομα νέα φάρμακα για τον κορωνοϊό»

Στη Λήμνο θα βρεθεί αύριο και μεθαύριο και ο Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης, όμως δεν αναμένεται να είναι τις ίδιες ώρες με τον Πρωθυπουργό.

Ο Νίκος Δένδιας συναντήθηκε πριν από λίγο στο υπουργείο Εξωτερικών με τον Σαουδάραβα ομόλογό του, Πρίγκηπα Φαϊζάλ Αλ Σαούντ και αναφέρθηκε ξανά στην τουρκική προκλητικότητα.

«Υπογράμμισα την έξαρση της Τουρκικής επιθετικής ρητορικής εναντίον της χώρας μας. Να αποδείξει την πίστη της στο διεθνές δίκαιο στην πράξη. Καλώ την Τουρκία να αποσύρει το CASUS BELLI»» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Δένδιας.

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top