Μπουρνάζι: Πρωτοχρονιάτικο «ντου» της ΕΛ.ΑΣ σε γνωστό κλαμπ

Πρόστιμα και συλλήψεις για τη μη τήρηση των περιοριστικών μέτρων

«Έφοδο» σε νυχτερινό μαγαζί στο Μπουρνάζι που λειτουργούσε μετά τις 02:00 την Πρωτοχρονιά, παρά τα περιοριστικά μέτρα, έκανε η αστυνομία. 

Κορωνοϊός: «Βράζει» η Αττική με 17.000 κρούσματα - Ο χάρτης διασποράς

Παρά τις συστάσεις για περιορισμένες επαφές και την απαγόρευση της μουσικής στα κέντρα εστίασης και διασκέδασης, κόσμος φορώντας τα καλά του κατευθυνόταν στο εν λόγω κέντρο διασκέδασης  μετά τις 02:30 και άλλοι ήδη διασκέδαζαν με τη μουσική που έπαιζε στο τέρμα. 

Αμέσως έφτασαν στο σημείο πάνω από 10 περιπολικά. Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να μπουν στο μαγαζί αλλά,  σύμφωνα με πληροφορίες, οι υπεύθυνοι έκλεισαν τις πόρτες. Μετά από μισή ώρα διαπραγματεύσεων, τελικά οι αστυνομικοί κατάφεραν να εισέλθουν καιτελικά να διαπιστώσουν ότι στο μαγαζί υπήρχαν εκατοντάδες πελάτες, οι οποίοι για ν΄ αποφύγουν τα πρόστιμα έφευγαν από παντού.

Βατόπουλος: Δεν είναι απλό κρυολόγημα η Όμικρον - Ακραίο μέτρο το lockdown

Eπικράτησε ένταση, γι΄αυτό χρειάστηκε να φτάσει έξω από το μαγαζί ακόμα και διμοιρία των ΜΑΤ. Την αστυνομική επιχείρηση συντόνιζε Ταξίαρχος και συγκεκριμένα ο Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Αττικής.

Στο κλαμπ βεβαιώθηκαν 41 πρόστιμα των 300 ευρώ, ενώ επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ και μπήκε λουκέτο 15 ημερών. Συνελήφθησαν δύο άτομα, ο προσωρινά υπεύθυνος της επιχείρησης και ένας υπάλληλος. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top