Εικόνες Μεσαίωνα: Έκαψαν βιβλίο του Ευγένιου Τριβιζά για τον covid-19

Αρνητές γονείς στη Χαλκίδα το έστειλαν στην πυρά

Απίστευτες εικόνες, που θυμίζουν τις πιο σκοτεινές στιγμές της ανθρωπότητας εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Κυριακής στην Χαλκίδα. 

Γονείς αρνητές του κορωνοϊού συγκεντρώθηκαν στις 21:00 το βράδυ πίσω από τα δικαστήρια της πόλης και έκαψαν το παιδικό βιβλίο του Ευγένιου Τριβιζά για την προστασία από τον κορωνοϊό. 

Τριβιζάς κορωνοϊός

Το βιβλίο του Ευγένιου Τριβιζά για τον κορωνοϊό

Οι γονείς είχαν κάνει έναν κύκλο γύρω από έναν κουβά, μέσα στον οποίο άναψαν φωτιά κι έκαψαν εκτός από το βιβλίο, self test και μάσκες προστασίας. 

Ο Γυμνασιάρχης μιλά για τη «σύλληψή» του: Μου είπαν ότι βασανίζω τα παιδιά

Το βιβλίο του γνωστού συγγραφέα μοιράστηκε την περασμένη εβδομάδα στα σχολεία, στο πλαίσιο της καμπάνιας για την ενημέρωση κατά του κορωνοϊού.

Πιερία: Αμετανόητοι οι «θεματοφύλακες» - Πήραν προθεσμία για να απολογηθούν

«Ότι ο κορωνοϊός είναι κάτι που πρέπει να έχουμε έξω από το σπίτι μας και εμείς να καθόμαστε μέσα στο σπίτι. Δεν θα κάτσω μέσα, όχι φίλε μου Τριβιζά όχι κύριε Τσιόδρα, κατάλαβες;» ακούγεται σε βίντεο να διαμαρτύρεται ένας από τους γονείς

Πιερία: Οι «θεματοφύλακες» αρνήθηκαν το rapid για να μπουν στον εισαγγελέα

Το ανησυχητικό αυτό περιστατικό έγινε λίγο μετά από την αρπαγή του διευθυντή του Γυμνασίου Αιγινίου από τους αυτοαποκαλούμενους «Θεματοφύλακες του Συντάγματος».

Πιερία: Η «Συνταγματική αστυνομία» απήγαγε διευθυντή σχολείου!

Το υπουργείο Παιδείας έχει ζητήσει από τους διευθυντές των σχολείων να προσφεύγουν στις εισαγγελικές αρχές αν υπάρχουν οχλήσεις προς τη σχολική κοινότητα από άτομα που αντιδρούν στην εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top