Πιερία: Οι «θεματοφύλακες» αρνήθηκαν το rapid για να μπουν στον εισαγγελέα

Σουρεαλιστικές εικόνες μετα την αρπαγή του Γυμνασιάρχη από τους 11 αρνητές

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση με τους αυτοαποκαλούμενους «Θεματοφύλακες του Συντάγματος». Μετά το «ντου» σε σχολείο της Πιερίας και την αρπαγή του Γυμνασιάρχη επειδή απλώς εφάρμοζε τα μέτρα για τον κορωνοϊό, οι 11 συλληφθέντες οδηγήθηκαν χθες το βράδυ στο γραφείο του εισαγγελέα.  

Πιερία: Η «Συνταγματική αστυνομία» απήγαγε διευθυντή σχολείου!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Δήμητρας Τζιότζιου, λίγο πριν την 12 το μεσημέρι οι «θεματοφύλακες» οδηγήθηκαν στον ανακριτή. Πρόκειται για 9 άντρες και δύο γυναίκες, οι οποίοι αντιμετωπίζουν βαριές κατηγορίες, τις οποίες αρνούνται. Παράλληλα έχουν να απολογηθούν για 7 πλημμελήματα, ενώ αναμένεται να σχηματιστεί κατηγορία και για το αδίκημα της απείθειας καθώς χθες οι 10 από τους 11 δεν δέχθηκαν να υποβληθούν σε τεστ κορωνοϊού. Έξω από το Δικαστικό Μέγαρο υπάρχουν υποστηρικτές για 2 εκ των 11 συλληφθέντων.

Αράχωβα: Αρνητές του κορωνοϊού ίδρυσαν ... «υπουργείο θεραπείας»

Για το περιστατικό μίλησε στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star ο ΓΓ του Υπουργείου Παιδείας Αλέξανδρος Κόπτσης, ο οποίος χαρακτήρισε «απαράδεκτες και κατακριτέες» τις ενέργειες των 11 συλληφθέντων μέσα στο σχολικό χώρο. 

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top