Πιερία: Θρήνος στην κηδεία της παιδιάτρου που παρασύρθηκε από ρέμα

«Ήταν μητέρα για τα παιδιά που έφερνε στον κόσμο»

Βαρύς ο απολογισμός της κακοκαιρίας που πλήττει τα τελευταία 24ωρα τη χώρα. Στην Πιερία, κηδεύτηκε το μεσημέρι η άτυχη παιδίατρος που βρήκε τραγικό θάνατο όταν παρασύρθηκε από φουσκωμένο ρέμα

Πιερία: Πώς έχασε τη ζωή της από την κακοκαιρία η άτυχη παιδίατρος

Πιερία

Όλοι ήταν παρόντες στον Ι.Ν της Παναγίας στον Σβορώνο για να πουν το τελευταίο «αντίο» στην αγαπημένη παιδίατρο. Μητέρες που της εμπιστεύτηκαν την υγεία των παιδιών τους, φίλοι και συγγενείς, όλοι με λουλούδια στα χέρια.

νεκρή κακοκαιρία

κηδεία

Κανείς δε μπορούσε να πιστέψει πως ο θάνατος της είχε στήσει καρτέρι στο υπερχειλισμένο ρέμα της Σκοτίνας, την ώρα που πήγαινε επίσκεψη σε φίλους. Όταν προσπάθησε να ξεφύγει από την υδάτινη παγίδα, βγαίνοντας από το αυτοκίνητό της, παρασύρθηκε κι εκείνη. 

Η σορός της εντοπίστηκε ενάμιση χιλιόμετρο μακριά.

νεκρή κακοκαιρία

«Ήταν μητέρα και για τα παιδιά που έφερνε στον κόσμο»

Με δακρυσμένα μάτια, η καρδιακή φίλη της αποχαιρέτησε σήμερα την καθηγήτριά της, τη συνάδελφο, την κολλητή, τη μητέρα τριών παιδιών, αλλά και όλων εκείνων που πρόσεχε και γιάτρευε ως παιδίατρος.

«Ήταν η μαμά και αυτών των παιδιών που τα έφερνε στη ζωή, τα συντηρούσε, τα βοηθούσε στη θερμοκοιτίδα. Πολύ καιρό μετά, αυτά τα παιδιά έρχονταν από πολλά μέρη της Ελλάδας για να τα προσέχει η Βούλα», δήλωσε συγκλονισμένη η φίλη της.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top