Πιερία: Πώς έχασε τη ζωή της από την κακοκαιρία η άτυχη παιδίατρος

Πήγαινε σε φιλικό σπίτι αλλά δεν έφτασε ποτέ – Είχε τρία παιδιά

Θλίψη σκόρπισε στην Κατερίνη, αλλά και σε όλη τη χώρα, η είδηση πως μια παιδίατρος, μητέρα τριών παιδιών, έχασε τη ζωή της στα 55 της χρόνια, εξαιτίας της κακοκαιρίας.

Καιρός: Νεκρή 55χρονη παιδίατρος από την κακοκαιρία στην Πιερία

Η άτυχη γυναίκα δεν κατάφερε να γλιτώσει από τα ορμητικά νερά φουσκωμένου ρέματος που κατάπινε το αυτοκίνητό της. 

Η 55χρονη παιδίατρος, μητέρα τριών παιδιών, χθες το βράδυ, επιχείρησε να επισκεφτεί φιλικό σπίτι στη Σκοτίνα Πιερίας. Όμως δυστυχώς δεν έφτασε ποτέ στον προορισμό της, καθως τα ορμητικά νερά του χειμάρρου, στο ρέμα Ζηλιάνα,  παρέσυραν το αυτοκίνητό της.

Η γιατρός, στην προσπάθεια της να γλιτώσει βγήκε από το όχημά της, επιχειρώντας να απομακρυνθεί, αλλά τα νερά την πήραν μαζί τους, με αποτέλεσμα να βγει τραγικό θάνατο. Ένας ντόπιος εντόπισε το θαμμμένο στα λασπόνερα αυτοκίνητό της. 

Η σορός της άτυχης γυναίκας, εντοπίστηκε γύρω στη 13:00 το μεσημέρι σήμερα από άνδρες της Πυροσβεστικής Λιτόχωρου, περίπου ένα χιλιόμετρο μακριά από το όχημά της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τη Δήμητρας Τζιότζιου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, στο σημείο όπου εγκλωβίστηκε η 55χρονη υπήρχε ιρλανδική διάβαση, η οποία όμως δεν φαινόταν καθώς είχε καλυφτεί από φερτά υλικά που κατέβασε η βροχή. 

Το πρωί της Κυριακής η κόρη της, η οποία είναι επίσης γιατρός, πήγε στη βάρδιά της στο νοσοκομείο Κατερίνης, ενώ ανησυχούσε πολύ για τη μητέρα της. Την ίδια ώρα ο διερχόμενος οδηγός που εντόπισε το αυτοκίνητο της 55χρονης ειδοποίησε την αστυνομία. Η πόρτα του οδηγού ήταν ανοιχτή, γεγονός που σημαίνει ότι η γυναίκα βγήκε από το όχημα και παρασύρθηκε από τα νερά. 

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top