Έγκλημα Γλυφάδα: Οι οικονομικές διαφορές όπλισαν το χέρι του δράστη

Δεν ενέκρινε τη σχέση της μητέρας του με το θύμα, λένε οι πληροφορίες

Σοκαρισμένη είναι η γειτονιά στην οδό Βορείου Ηπείρου στη Γλυφάδα, όπου το πρωί ένας 51χρονος σκότωσε τον 66χρονο σύντροφο της μητέρας του. 

«Στις 06:00 τα ξημερώματα είδα το θύμα κάτω πεσμένο σε μια γλάστρα κι επί τόπου πήραμε τηλέφωνο την αστυνομία και τη σύντροφο του θύματος. Άκουσα να φωνάζει ''βοήθεια'' και είδα και σπασμένα τζάμια κάτω. Προφανώς έσπασε η τζαμαρία από τον τσακωμό μεταξύ τους. Ο άνθρωπος είχε σφυγμό, είχε τις αισθήσεις του, γιατί κατέβηκε γιατρός κάτω, μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο. Πρώτα ήρθε η αστυνομία και μετά το ΕΚΑΒ», είπε γειτόνισσα, που βγήκε στον δρόμο όταν άκουσε να σπάει η τζαμαρία του καταστήματος. 

Γλυφάδα έγκλημα

Το κατάστημα στη Γλυφάδα όπου έγινε η δολοφονία

Όπως λένε οι γείτονες το θύμα εργαζόταν στο χρωματοπωλείο που διατηρούσε η μητέρα του δράστη. Κάνουν λόγο για δύο ήσυχους κι ευγενικούς ανθρώπους που δεν είχαν απασχολήσει τη γειτονιά. 

Ο δράστης μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ζούσε για χρόνια στη Δανία και είχε επιστρέψει πριν λίγο καιρό στην Ελλάδα, αλλά δεν έμενε με τη μητέρα του. 

Γλυφάδα έγκλημα: «Τον σκότωσα για οικονομικούς λόγους»

Όπως είπε ο Γιώργος Σόμπολος στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο δράστης παραδόθηκε μόνος του στην αστυνομία, λέγοντας στους αστυνομικούς «τον καθάρισα, είχαμε διαφορές».

Γλυφάδα σπασμένη τζαμαρία

Πάνω στον καβγά οι δύο άνδρες έσπασαν τη τζαμαρία του καταστήματος

Φέρεται να είπε ότι το κίνητρό της δολοφονίας ήταν οικονομικό, καθώς είχαν αρκετές προστριβές για οικονομικά θέματα που αφορούν την οικογένεια. 

Υπάρχουν, ωστόσο, και πληροφορίες που αναφέρουν πως ο 51χρονος δεν είχε αποδεχθεί ποτέ τη σχέση της μητέρας του με το θύμα και αυτό ήταν η αιτία για πολλούςς καβγάδες ανάμεσά τους. 

Γλυφάδα: Πώς έγινε η δολοφονία έξω από το χρωματοπωλείο 

Ο 51χρονος είχε στήσει καρτέρι στις 06:00 το πρωί στον 66χρονο έξω από το κατάστημα της μητέρας του. Όταν έφτασε εκεί το θύμα ξεκίνησε μεταξύ των δύο ανδρών έντονος καβγάς. 

αίμα

Αίμα στο πεζοδρόμιο έξω από το κατάστημα στη Γλυφάδα

Τα πράγματα ξέφυγαν, τζαμαρίες έσπασαν και κάποια στιγμή ο δράστης έβγαλε μαχαίρι και το κάρφωσε στον σύντροφο της μητέρας του. Το χτύπημα στην κοιλιά ήταν θανατηφόρο.  

Αφού σκότωσε τον 66χρονο πήγε στην υποδιεύθυνση ΝΑ Αττικής στη Γλυφάδα ομολόγησε και παραδόθηκε. 
 

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top