Ψευτογιατρός: Πήγε στο δικαστήριο ενώ θα έπρεπε να είναι σε καραντίνα

Αναστάτωση στο δικαστήριο - Ζήτησαν την απομάκρυνσή του

Συγκλονίζουν οι γονείς 36χρονης που πέθανε από τις πρακτικές του ψευτογιατρού - Βίντεο από την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Αναστάτωση και εκνευρισμό στο δικαστήριο προκάλεσε ο ψευτογιατρός «Dr Kontos», ο οποίος παρευρέθηκε σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, παρόλο που θα έπρεπε να βρίσκεται σε καραντίνα μετά το εξιτήριο που έλαβε από το Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου νοσηλεύτηκε με κορωνοϊό.

Ψευτογιατρός: Συγκλόνισε η μητέρα 16χρονου θύματος- «Εμπιστεύτηκα δολοφόνο»

Ο 48χρονος πρωταγωνιστής της υπόθεσης εξαπάτησης δεκάδων βαριά ασθενών μετήχθη στο δικαστήριο από τις φυλακές, όπου επέστρεψε στις 28 Νοεμβρίου, μετά το εξιτήριο που έλαβε από το Νοσοκομείο, αν και θα έπρεπε να βρίσκεται σε καραντίνα.

Ψευτογιατρός: Αγώνας δρόμου στη δίκη του για να μην αποφυλακιστεί

ψευτογιατρός

Ο «ψευτογιατρός» που δεν είχε εμφανιστεί στις προηγούμενες τρεις συνεδριάσεις του δικαστηρίου και δεν είχε εξουσιοδοτήσει τους συνηγόρους του να παρασταθούν, βρέθηκε σήμερα ενώπιον των δικαστών στη δίκη για την υπόθεση των 12 ανθρωποκτονιών ασθενών που εγκατέλειψαν τις θεραπείες τους και αφέθηκαν στις δήθεν θεραπείες του «δόκτωρα Κόντου» και των 14 ασθενών που κινδύνευσαν σοβαρά λόγω της εμπιστοσύνης που έδειξαν στον κατηγορούμενο και τις επικίνδυνες θεραπείες που προσέφερε έναντι αμοιβής.

Η παρουσία του σήμερα στο δικαστήριο προκάλεσε την εύλογη απορία της προέδρου που ρώτησε αν ο κατηγορούμενος έχει υποβληθεί σε μοριακό τεστ. Σύμφωνα με τον δικηγόρο υπεράσπισης του κατηγορούμενου, ο εντολέας του έλαβε εξιτήριο από τον Ευαγγελισμό στις 28 του μήνα και διατάχθηκε πενθήμερη καραντίνα για επιδημιολογικούς λόγους, από το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Με την απάντηση του συνηγόρου ακούστηκε από αρκετούς μέσα στο ακροατήριο η ερώτηση «και γιατί είναι εδώ;».

Ο εισαγγελέας απάντησε στον συνήγορο πως η εμφάνιση του εντολέα του στην αίθουσα «παραβιάζει την καραντίνα».

Η πρόεδρος ανέφερε πως ο Κορυδαλλός διέταξε τη μεταγωγή, ενώ ο εισαγγελέας τόνισε ότι εφόσον ο κατηγορούμενος νομιμοποίησε τους συνηγόρους του θα πρέπει αμέσως να αποχωρήσει από το δικαστήριο καθώς δημιουργείται ζήτημα ασφάλειας και υγείας. Συμπλήρωσε, δε, ότι θα ζητήσει να διερευνηθεί για ποιο λόγο ήρθε εδώ ενώ έπρεπε να τηρηθεί η καραντίνα.

Η υπεράσπισή του, προβάλλοντας την επιθυμία του εντολέα της να παρασταθεί στη δίκη του, ζήτησε τη διακοπή της διαδικασίας ως την Παρασκευή.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top