Εξώδικο της μητέρας και της αδερφής Καραϊβάζ στη Ζήνα Κουτσελίνη

Η απάντηση της παρουσιάστριας της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Εξώδικο στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη έστειλαν η μητέρα και η αδερφή του Γιώργου Καραϊβάζ - Πηγή/βίντεο: Αλήθειες με τη Ζήνα

Εξώδικο στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» έστειλαν η μητέρα και η αδερφή του Γιώργου Καραϊβάζ με αφορμή δηλώσεις της παρουσιάστριας Ζήνας Κουτσελίνη και του δικηγόρου Απόστολου Λύτρα.

Συγκινεί ο γιος του Καραϊβάζ: «Σκοτώθηκε από συστήματα που πολεμούσε»

Η Ζήνα Κουτσελίνη ανακοίνωσε στον αέρα της εκπομπής το εξώδικο που έστειλε η οικογένεια του δημοσιογράφου, η δικηγόρος τους Ρόη Παυλέα και ο ασκούμενος δικηγόρος Σπύρος Χαριτάτος και αφορά την εκπομπή της 18ης Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε αυτό, η κ. Κουτσελίνη και ο κ. Λύτρας ισχυρίστηκαν ότι η μητέρα και η αδερφή του Γιώργου Καραϊβάζ «υποκινήθηκαν από τους Ρόη Παυλέα και Σπύρο Χαριτάτο για επικοινωνιακούς λόγους, προκειμένου να αναλάβει η κ. Ρόη Παυλέα την υπεράσπιση της κατηγορίας». Ακόμα, σημειώνεται από τη μητέρα και την αδερφή του αείμνηστου δημοσιογράφου ότι η κ. Κουτσελίνη και ο κ. Λύτρας μίλησαν για τη μητέρα και την αδερφή του Καραϊβάζ με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς, λέγοντας ότι «οι γυναίκες από το χωριό και δεν έχουν επαρκή νοημοσύνη για να επιλέξουν νομικό συμπαραστάτη».

Επιπλέον, σύμφωνα με όσα αναφέρεται στην εξώδικη δήλωση, η Ζήνα Κουτσελίνη είχε «ξεσπάσει» κατά του Σπύρου Χαριτάτου, λέγοντας ότι χώρισε την οικογένεια Καραϊβάζ σε δύο στρατόπεδα. 

Αμέσως μετά την προβολή του εξώδικου, η Ζήνα Κουτσελίνη, μιλώντας για τη χρόνια φιλία Καραϊβάζ και Χαριτάτου που αναφέρεται στο εξώδικο, είπε: «Η σύζυγος και ο γιος του Γιώργου Καραϊβάζ διαψεύδουν ότι ο Γιώργος και ο Σπύρος Χαριτάτος υπήρξαν για χρόνια φίλοι. Αν μπορεί ο Σπύρος Χαριτάτος ας αποδείξει ότι βγήκαν μια φορά έξω για καφέ. Τα λέω αυτολεξεί, όπως είπαμε αυτολεξεί και όσα μας έστειλαν εδώ».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top