Κακοκαιρία Αττική: Πλημμύρισαν δρόμοι, εγκλωβίστηκαν οδηγοί, έπεσαν δέντρα

Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία λόγω της κακοκαιρίας

Ποτάμια οι δρόμοι της Αθήνας μετά τη δυνατή νεροποντή. Σε κεντρικό δρόμο της πρωτεύουσας ο Βαγγέλης Γκούμας καταγράφει τις ζημιές  - Βίντεο από το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Ισχυρή καταιγίδα με χαλάζι και δυνατό αέρα έπληξε το μεσημέρι την Αττική. Από τη θεομηνία δημιουργήθηκε κυκλοφοριακό κομφούζιο, καθώς δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη λεωφόρο Ηρακλείου, στη Ριζούπολη υπήρξαν εγκλωβισμένα άτομα μέσα σε αυτοκίνητο, ενώ έπεσαν και δέντρα από τους δυνατούς ανέμους. 

Η νεροποντή ξεκίνησε από τα βόρεια προάστια, και συγκεκριμένα την Κηφισιά, την Πεντέλη, τα Μελίσσια, το Χαλάνδρι, το Νέο Ηράκλειο, ενώ κατά διαστήματα σημειώθηκε και χαλαζόπτωση. Λίγο πριν τις 15:00 έφτασε στο κέντρο της Αθήνας.

κακοκαιρία Αττική

Καιρός Αττική: Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία

Από την κακοκαιρία δημιουργήθηκαν πολλά προβλήματα στους δρόμους της Αθήνας. Λόγω της έντονης βροχόπτωσης, η κυκλοφορία των οχημάτων έχει διακοπεί στον Ασπρόπυργο, στην περιφερειακή Διυλιστηρίων, από το ύψος των διυλιστηρίων μέχρι τα νεόκτιστα και από τα δύο ρεύματα.

Στην επαρχιακή οδό Μεγάρων – Αλεποχωρίου από το 15ο έως το 18ο χλμ και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας η κυκλοφορία έχει αποκατασταθεί.

Ακόμα, λόγω μεγάλης συσσώρευσης υδάτων στη συμβολή των οδών Φραντζη και Καλιρρόης, το ΤΡΑΜ θα κάνει τερματικό στη στάση Κασομούλη.

Αττική - ποτάμια οι δρομοι

πλημμύρες Αττική

Καιρός: Πώς θα εξελιχθεί η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες

Σύμφωνα με τα νεότερα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, βροχές και καταιγίδες αναμένονται τις επόμενες ημέρες και έως την Τρίτη, καθώς διαδοχικά βαρομετρικά χαμηλά θα «σαρώσουν» τη χώρα μας από τα δυτικά προς τα ανατολικά ως αποτέλεσμα της ατμοσφαιρικής κυκλοφορίας πάνω από την Ευρώπη και της κίνησης του αεροχειμάρρου.

Για σήμερα, Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021, αναμένονται βροχές και τοπικές καταιγίδες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Τα φαινόμενα στα δυτικά και στα βορειοανατολικά αναμένεται να είναι τοπικά έντονα και να έχουν μεγαλύτερη διάρκεια.

Από τις απογευματινές ώρες και σταδιακά από τα δυτικά προς τα ανατολικά τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν εκτός απο τα βορειοδυτικά και τα βορειοανατολικά τμήματα όπου οι τοπικές βροχές και καταιγίδες θα διατηρηθούν και κατα τις βραδινές ώρες. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top