Νίκαια - Πατέρας 6χρονης: «Παρακαλάω να δω το παιδί μου στον ύπνο μου»

Συγκινεί ο πατέρας της Παναγιώτας: «Να λέτε στα παιδιά ότι τα αγαπάτε»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ήταν σήμερα ο πατέρας της 6χρονης η οποία έχασε τη ζωή της όταν περνούσε μία διάβαση πεζών στη λεωφόρο Πέτρου Ράλλη στη Νίκαια και παρασύρθηκε από διερχόμενο φορτηγό. 

Νίκαια: Ξεσπά ο πατέρας της 6χρονης που παρασύρθηκε από φορτηγό

Το τραγικό δυστύχημα έγινε στις 8 Ιουλίου του 2021 και η μικρή Παναγιώτα χθες θα έκλεινε τα επτά της χρόνια. 

Ο πατέρας της μικρής έκανε μία κατάθεση ψυχής για τη ζωή του με την κόρη του, η οποία έφυγε τόσο άδικα: «Όταν ήρθε το παιδί στη ζωή έλειπα. Δεν ζούσα το παιδί, γιατί ήθελα να δουλέψω περισσότερο. Στην πορεία κατάλαβα όσο μεγάλωνε ότι της έλειπα. Έτσι σταμάτησα την προηγούμενη δουλειά μου και έγινα διανομέας για να είμαι κοντά τους»

Νίκαια: Βίντεο ντοκουμέντο από την τραγωδία - Πώς έγινε το δυστύχημα

Χθες, ο πατέρας της 6χρονης την είδε μετά από πολύ καιρό στον ύπνο του: «Το πιο δύσκολο είναι να παρακαλάς να δεις το παιδί σου. Να παρακαλάς να το δεις στον ύπνο σου. Είδε ότι με φίλησε και κοιμόμασταν μαζί. Κάθε βράδυ κοιμάμαι στο κρεβατάκι της μαζί με τα αρκουδάκια της». 

Σχετικά με την εξέλιξη της υπόθεσης, o πατέρα εξήγησε πως εκρεμμεί η νομική διαδικασία. Αυτή τη στιγμή διώκονται όσοι εμπλέκονται στο συμβάν: ο οδηγός του φορτηγού, η θεία της 6χρονης, η οποία κρατούσε το παιδί όταν περνούσαν τη διάβαση και ο Δήμος. 

«Δεν υπάρχει σεβασμός. Όταν έχασα το κορίτσι μου μετά από δύο μέρες πήγαμε στο σημείο με τη σύζυγό μου. Είδαμε λεωφορείο της γραμμής να έχει περάσει όλη τη διάβαση με κόκκινο και ο οδηγός να κρατάει κινητό. Του εξήγησα τι έχει συμβεί και με έβρισε» δήλωσε ο ίδιος.  

Νίκαια: «Συγχωρώ τον οδηγό» - Σε λυγμούς ξέσπασε ο πατέρας της 7χρονης

Ο πατέρας της μικρής Παναγιώτας αποκάλυψε πως πολλές φορές έβλεπε την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη μαζί της: «Να λέτε κάθε μέρα στα παιδιά σας ότι τα αγαπάτε. Τα παιδιά μας είναι η συνέχειά μας. Ήρθα στην εκπομπή γιατί ήταν θέλημά της. Έχετε την πιο μεγάλη αποστολή: Να βοηθάτε κόσμο. Έξω υπάρχει μεγάλος πόνος». 

Στη μνήμη της Παναγιώτας, η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» άνοιξε έναν λογαριασμό στην Εθνική Τράπεζα (IBAN: GR1801100140000014148004519) για την συγκέντρωση χρημάτων για την χριστιανική στέγη κοριτσιού «Αγία Άννα», η οποία φιλοξενεί κορίτσια που έχουν φύγει από το σπίτι τους με εισαγγελική εντολή. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top