Νίκαια: Βίντεο ντοκουμέντο από την τραγωδία - Πώς έγινε το δυστύχημα

Η στιγμή που το παιδί με τη θεία και την ξαδέρφη του διασχίζουν τον δρόμο

Βίντεο ντοκουμέντο από το τραγικό δυστύχημα στη Νίκαια που είχε ως αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένα επτάχρονο κοριτσάκι. / Πηγή/βίντεο: κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Ένα συγκλονιστικό βίντεο ντοκουμέντο από το τραγικό τροχαίο δυστύχημα που έγινε το μεσημέρι στη Νίκαια με θύμα ένα κοριτσάκι επτά ετών έφερε στο «φως» ο Βάιος Σύρρος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. Είναι τα τελευταία δευτερόλεπτα που η γυναίκα με τα δύο ανήλικα παιδιά επιχειρούν να περάσουν τη διάβαση, αλλά πέφτουν στις ρόδες του φορτηγού. 

Νίκαια: Φορτηγό παρέσυρε και σκότωσε εξάχρονο κορίτσι

Νίκαια

Όλα έγιναν στην Γρηγορίου Λαμπράκη και Κουταΐση στη Νίκαια. Το λευκό τουριστικό  λεωφορείο που επέστρεφε με λουόμενους από την παραλία σταμάτησε στο κόκκινο φανάρι. Άνοιξε τις πόρτες και κατέβηκαν τρεις επιβάτες, μια γυναίκα, η 12χρονη κόρη της και η μόλις επτά ετών ανιψιά της. Περίμεναν για μερικά δευτερόλεπτα δίπλα στη διάβαση και όπως φαίνεται στο βίντεο δίστασαν για λίγο να περάσουν. 

Τραγωδία στη Νίκαια: «Σκότωσε το αγγελάκι μου. Θα δωρίσω τα όργανά του»

Νίκαια τροχαίο

δυστύχημα Νίκαια

Ακριβώς εκείνη τη στιγμή, στην αριστερή πλευρά της λεωφόρου που είναι άδεια, πλησίασε ένα κόκκινο φορτηγό. Ο οδηγός του χωματουργικού είχε στα δεξιά μπροστά του ένα άλλο λευκό κλειστό φορτηγό και πιθανότατα δεν είχε ορατότητα.  Πλησίασε και σταμάτησε στο φανάρι για να στρίψει αριστερά. Ακριβώς εκείνη τη στιγμή, η γυναίκα φαίνεται να κινείται βιαστικά στη διάβαση για να περάσει απέναντι. Κρατάει σφικτά από το χέρι την επτάχρονη ανιψιά της και πίσω ακολουθεί η 12χρονη κόρη της.

τραγωδία στη Νίκαια

Νίκαια φορτηγό

Η εικόνα ξαφνικά παγώνει, όπως πάγωσε ο χρόνος για την τραγική οικογένεια. Όπως πάγωσαν όλοι όταν άκουσαν τις ανατριχιαστικές κραυγές των περαστικών και της θείας ζητώντας από τον οδηγό του φορτηγού να σταματήσει.

Δυστυχώς το μόλις επτά ετών αγγελούδι χάθηκε κάτω από τις ρόδες, ενώ από θαύμα σώθηκαν η γυναίκα και η 12χρονη κόρη της που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παίδων.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top