Τραγωδία στη Νίκαια: «Σκότωσε το αγγελάκι μου. Θα δωρίσω τα όργανά του»

Συγκλονίζει ο πατέρας - Πώς έμαθε ότι σκοτώθηκε το παιδί του

Τι είπε ο πατέρας της μικρής που παρασύρθηκε και σκοτώθηκε από νταλίκα. βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στη Νίκαια, όταν φορτηγό έπεσε πάνω σε δύο ξαδερφάκια 7 και 12 ετών. Το μικρότερο σε ηλικία δεν τα κατάφερε και «έφυγε» από τη ζωή, ενώ η ξαδερφούλα της νοσηλεύεται στο Κρατικό της Νίκαιας.

Νίκαια: Φορτηγό παρέσυρε και σκότωσε εξάχρονο κορίτσι

Ο πατέρας της άτυχης μικρούλας μη μπορώντας να συνειδητοποιήσει την τραγωδία που τον βρήκε συγκλονίζει με τη μαρτυρία του και θέλει να δώσει τα όργανα της κόρης του προκειμένου να σωθούν άλλα παιδάκια.

Θα δώσω ό,τι έχει μείνει από τη ψυχή της κόρης μου σε άλλα παιδάκια να ζήσουνε. 

τροχαίο Νίκαια

Φορτηγό παρέσυρε και σκότωσε επτάχρονη στη Νίκαια. eurokinissi

Η περιγραφή του πατέρα για το πώς έμαθε ότι η κόρη του παρασύρθηκε από το φορτηγό συγκλονίζει. Όπως είπε ο ίδιος, είδε το ασθενοφόρο να πηγαίνει στο σημείο της τραγωδίας, όμως ποτέ δεν φανταζόταν ότι πήγαινε για να παραλάβει το άψυχο κορμάκι του παιδιού του και την τραυματισμένη ανιψιά του.

«Είδα ένα ασθενοφόρο. Έλεγα αποκλείεται και τελικά ήταν το παιδί μου. Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα ζήσω αυτό το πράγμα. Έχω χάσει σχεδόν όλη μου την οικογένεια. Πάντα όταν άκουγα για θανάτους μικρών παιδιών δεν ήθελα ποτέ να νιώσω αυτόν τον πόνο και όταν άκουγα έκλαιγα και έλεγα γιατί τα παιδιά. Εμένα αυτός ο άνθρωπος με κατέστρεψε. Να βλέπεις το ασθενοφόρο και να λες μακάρι να μην ειναι το παιδί μου», είπε με σπαραγμό.

 

Νίκαια

Το σημείο της τραγωδίας στη Νίκαια. eurokinissi

Νίκαια: Πώς έγινε η τραγωδία

Όλα ξεκίνησαν νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης. Η επτάχρονη μαζί με την ξαδέρφη της και τη θεία της κατέβηκαν από το πούλμαν επιστρέφοντας από την παραλία. Διέσχισαν και οι τρεις τη διάβαση για να περάσουν απέναντι.

Τα αυτοκίνητα ήταν σταματημένα. Ξαφνικά, όπως περιέγραψε αυτόπτης μάρτυρας, η γυναίκα άρχισε να τρέχει κρατώντας σφιχτά από το χέρι τα δυο κοριτσάκια. Στη μέση του δρόμου άναψε πράσινο για τα αυτοκίνητα και ξεκινήσαν. Η γυναίκα με τα δυο παιδιά προσπάθησαν να τρέξουν για να περάσουν όσο πιο γρήγορα μπορούσαν, αλλά ξεκίνησε το φορτηγό με αποτέλεσμα να πατήσει τα δυο παιδιά.

Τραγωδία στη Νίκαια: Ποια είναι η κατάσταση της υγείας της 12χρονης

Ποια είναι η κατάσταση της υγείας της 12χρονης. ρεπορτάζ του Γιώργου Σαραντάκου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Το μεγαλύτερο κορίτσι μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας και μετά διεκομίσθη στο νοσοκομείο «Παίδων» για να υποβληθεί σε χειρουργείο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιώργου Σαραντάκου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, το κοριτσάκι θα χειρουργηθεί στη λεκάνη, ενώ η κατάσταση της υγείας του θεωρείται καλή.

Οι γιατροί καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες προκειμένου η 12χρονη να καταφέρει να περπατήσει ξανά.

Ο οδηγός του φορτηγού συνελήφθη και κρατείται στην τροχαία Κορυδαλλού.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top