Μεσολόγγι: «Δε χτύπησα τη γιατρό. Πήγε να με σπρώξει και την έσπρωξα εγώ»

Τι υποστηρίζει η 18χρονη για το επεισόδιο με τη γιατρό λόγω ενός rapid

Αρνητές αναλύουν τις θεωρίες τους γύρω από τα εμβόλια και τον ιό και με βίντεο που αναρτούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επηρεάζουν μερίδα πολιτών. Άλλοι πάλι φτάνουν στα άκρα όπως και μία 18χρονη στο Μεσολόγγι, η οποία φέρεται να χτύπησε με λαβή καράτε, γιατρό που της ζήτησε rapid test για να την εξετάσει. Η ίδια ωστόσο μιλώντας στην κάμερα δίνει άλλη εκδοχή.

Μεσολόγγι: 18χρονη «καρατέκα» ξυλοκόπησε γιατρό που της ζήτησε rapid test

«Δεν έχω γνώση σε πολεμικές τέχνες, δεν πήγαινα ποτέ, ούτε θέλω να πάω. Η γυναίκα ήταν από μέσα η γιατρός, εγώ ήμουν έξω από το παράθυρο. Δε με κοιτούσε καν, ασχολούταν στα social media. Δε μου ζήτησε ποτέ rapid test. Εντωμεταξύ, εγώ το είχα πάνω μου για να μου το κάνει σε περίπτωση που χρειαζόταν να με εξετάσει. Αφού κατάλαβα ότι δεν πρόκειται να μου δώσει αυτό που ήθελα, έφυγα» είπε η 18χρονη στην εκπομπή του Alpha «TLive».

Η κοπέλα εξιστόρησε το τι έγινε στον πατέρα της, ο οποίος  - σύμφωνα με την ίδια  - πήγε στη γιατρό και της ζήτησε να γράψει στην κόρη του την αντιβίωση που χρειαζόταν. Κουβέντα στην κουβέντα τα αίματα άναψαν.

Kορωνοϊός: 270 παιδιά δεν πάνε στο σχολείο γιατί έχουν αρνητές γονείς

«Αυτή τα πήρε κι άρχισε να φωνάζει τι είπες,  θα σου κάνω μήνυση και τη ρωτάω απλά σε ποιον θα κάνεις μήνυση, στον πατέρα μου; Αφού κάνω κάποια βήματα, μετά βγήκε στο παράθυρο με το κεφάλι απέξω και λέει “τώρα καταλαβαίνω γιατί τα παιδιά σου είναι βλαμμένα σαν εσένα”. Το μόνο που έκανα ήταν να πάω προς το μέρος της, τρέχοντας και γυρνάει πρώτη με πιάνει από δω πέρα και όπως πάει να με σπρώξει… τη σπρώχνω κι εγώ. Όπως έπεσε η γιατρός κάτω έτσι έπεσα κι εγώ από πίσω» περιέγραψε η 18χρονη. 

Σε βάρος της ίδιας και του πατέρα της έχει σχηματιστεί δικογραφία για πρόκληση σωματικής βλάβης και εξύβριση.

«Ξαναχτύπησε» με νέο βίντεο ο Γρηγόρης Πετράκος 

Την ίδια ώρα ο τραγουδιστής Γρηγόρης Πετράκος, άφησε για λίγο το μικρόφωνο και πήρε για λίγο και τον ρόλο των επιστημόνων. «Υποχρεωτικό είναι να γυρίσουν όλοι οι αθλητές πίσω στην προπόνησή τους, οι αδιανόητοι δεν επιτρέπουν την είσοδο στα παιδιά σε ανοιχτούς χώρους άθλησης αν έχουν πάρει το σκεύασμα. Ξέρετε πως λέγεται αυτό κύριοι; Ανήθικος εκβιασμός και κακοποίηση» ανέφερε σε βίντεο του.

«Δεν μπορώ να σχολιάσω κάποιον ο οποίος φέρει επιστημονική γνώμη ενώ δεν έχει ιδέα. Βλέπουμε ότι δεν υπάρχει καμία σοβαρότητα, όμως δυστυχώς αυτή η παραπληροφόρηση μπορεί να επηρεάσει αρνητικά πάρα πολύ κόσμο» σχολίασε ο επίκουρος καθηγητής γενικής και προληπτικής ιατρικής ΕΚΠΑ, Γιώργος Μαρίνος. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top