Έγκλημα Βόλος: Ξεσπά η μητέρα του 39χρονου - «Τον έχω ξεγράψει»

O κατηγορούμενος αρνείται ότι σκότωσε τη μητέρα του δικηγόρου του

Όσα είπε ο νέος δικηγόρος του 39χρονου που κατηγορείται για τη δολοφονία της μητέρας του δικηγόρου του πριν από 12 χρόνια - Πηγή/βίντεο: Αλήθειες με τη Ζήνα

Ξέσπασε η μητέρα του 39χρονου από τον Βόλο που ομολόγησε ότι σκότωσε τη νονά του και κατηγορείται ότι δολοφόνησε και τη μητέρα του δικηγόρου του πριν 12 χρόνια.

«Όπως τα έκανε να τα λουστεί. Δε θέλω να με ρωτήσετε τίποτα. Δε με ενδιαφέρει. Τον έχω ξεγράψει», είπε μιλώντας στο Mega.

Βόλος: Εκτός από τη νονά του, είχε σκοτώσει και τη μάνα του δικηγόρου του

Από την άλλη, συγγενής του μιλώντας για τον 39χρονο μίλησε για έναν άνθρωπο που είχε «χτίσει» το προφίλ του καλού οικογενειάρχη και άριστου πατέρα: «Σαν πατέρας ήταν πάρα πολύ καλός, στοργικός με τα παιδιά, φρόντιζε τη γυναίκα του αλλά και εμάς, ό,τι χρειαζόμασταν μας το έφερνε, να μας εξυπηρετήσει. Πρόθυμος, ευγενικός και καλοκάγαθος. Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω όλα αυτά που έγιναν. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι σκότωσε τη νονά του αλλά ούτε και τη μητέρα του δικηγόρου του. Μου είναι αδιανόητο».

Βόλος: Τρεις ανεξιχνίαστες δολοφονίες στο «μικροσκόπιο» των αρχών

Τραγική φιγούρα των τελευταίων ημερών η σύζυγός του η οποία είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση και δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμα τι έχει συμβεί:

Η γυναίκα του είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, έχει να φάει δύο εβδομάδες, από τότε που τον συνέλαβαν, όλη μέρα κλαίει και δεν ξέρει πώς να καθησυχάσει τα παιδιά της. Ούτε επιθετικός ήταν, ούτε βίαιος, δεν τον έχω ακούσει ποτέ να φωνάζει.

Βόλος: Αρνείται ότι σκότωσε τη μητέρα του δικηγόρου, λέει ο νέος νομικός εκπρόσωπος

Αρνείται ότι σκότωσε τη μητέρα του δικηγόρου του πριν από 12 χρόνια ο 39χρονος, όπως ανέφερε ο νέος δικηγόρος του, Γιώργος Κακαράντζας, στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Η δολοφονία που έγινε τον Αύγουστο του 2009 με θύμα την 69χρονη εξιχνιάστηκε μετά την ομολογία του κατηγορούμενου ότι κατακρεούργησε τη νονά του με 42 μαχαιριές. Τα δύο εγκλήματα είχαν πολλά κοινά σημεία και οι αρχές αποφάσισαν να συγκρίνουν το DNA του δράστη με το γενετικό υλικό που είχαν βρει στο σώμα και τα νύχια της 69χρονης που είχε παλέψει για τη ζωή της πριν από 12 χρόνια.

39χρονος Βόλος

Ο 39χρονος που ομολόγησε ότι σκότωσε τη νονά του και κατηγορείτια για τη δολοφονία της μητέρας του δικηγόρου πριν από 12 χρόνια.

Τα δύο δείγματα ταυτοποιήθηκαν και απέδειξαν ότι ο 39χρονος ήταν εκείνος που είχε σκοτώσει και τη μητέρα του δικηγόρου του, όπως ανέφερε η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. 

Σημειώνεται ότι το γενετικό υλικό του δράστη βρέθηκε και σε κάποια μπολάκια παγωτού που υπήρχαν στο σπίτι της μητέρας του δικηγόρου, όπου τελέστηκε το έγκλημα. Κατηγορούμενος και θύμα είχαν φάει μαζί παγωτό πριν γίνει η στυγερή δολοφονία.

Από την πλευρά του, ο κ. Κακαράντζας ανέφερε για την ταυτοποίηση του DNA: «Το DNA αποτελεί μια ένδειξη. Όταν μπορεί να δικαιολογηθεί η παρουσία του ευρήματος αυτού, τότε θεωρώ ότι δεν αποτελεί απόδειξη».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top