Βόλος: Εκτός από τη νονά του, είχε σκοτώσει και τη μάνα του δικηγόρου του

Την είχε μαχαιρώσει μέχρι θανάτου πριν 12 χρόνια

Ο 39χρονος που σκότωσε τη νονά του στον Βόλο ταυτοποιήθηκε ως ο δολοφόνος μιας άλλης γυναίκας πριν από 12 χρόνια - Βίντεο από το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Σοκαριστικά στοιχεία έφερε στο φως η υπόθεση δολοφονίας της 75χρονης γυναίκας από τον βαφτισιμιό της στον Βόλο, αφού η σύλληψη του δράστη οδήγησε στην εξιχνίαση ακόμα μιας δολοφονίας. Μία γυναίκας που βρέθηκε νεκρή πριν από 12 χρόνια.

Βόλος: Προφυλακίστηκε ο 39χρονος που κατακρεούργησε τη νονά του

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 39χρονος φέρεται να είναι ο δράστης ενός εγκλήματος που έγινε στις 12 Αυγούστου 2009, με θύμα την 69χρονη μητέρα του σημερινού του δικηγόρου. 

Την άτυχη γυναίκα είχε βρει τότε νεκρή, μέσα σε μια «λίμνη» αίματος, ο γιος της και δικηγόρος σήμερα του δράστη. Η 69χρονη έφερε και αυτή, όπως η νονά του δράστη, σώμα τραύματα από 20 μαχαιριές και δολοφονήθηκε για λίγα ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η οικογένεια του θύματος έμενε δίπλα με τους παππούδες του δράστη και έτσι ο άνδρας της ήταν ιδιαίτερα οικείος. Ωστόσο, τότε δεν υπήρχαν στοιχεία για το ποιος ήταν εκείνος που κατακρεούργησε την άτυχη γυναίκα και η υπόθεση έμεινε ανεξιχνίαστη.

Μετά την ομολογία του 39χρονου οι άνδρες της αστυνομίας βρήκαν αρκετά κοινά με την υπόθεση. Έτσι, αποφάσισαν να συγκρίνουν το DNA του δράστη με το γενετικό υλικό που είχαν βγει στο σώμα και τα νύχια της 69χρονης, η οποία είχε παλέψει για τη ζωή της. Και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι ο 39χρονος είχε σκοτώσει και τη μητέρα του δικηγόρου του, πριν από 12 χρόνια. 

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Εξιχνιάσθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου περίπτωση ανθρωποκτονίας που διαπράχθηκε πριν από -12- χρόνια σε βάρος ημεδαπής στην πόλη του Βόλου.

Ειδικότερα, απογευματινές ώρες της 12-08-2009 στο Βόλο, 69χρονη ημεδαπή βρέθηκε νεκρή στο δάπεδο της οικίας της από συγγενικό της πρόσωπο.

Όπως προέκυψε, η θανούσα έφερε τραύματα από νύσσον και τέμνον όργανο στην αριστερή κυρίως πλευρά του σώματός της.

Από την ενδελεχή εξέταση των στοιχείων προέκυψε ότι πρόκειται για τον ίδιο δράστη που διέπραξε την πρόσφατη ανθρωποκτονία σε βάρος 75χρονης ημεδαπής στον Βόλο, καθόσον το γενετικό υλικό που λήφθηκε από τον ίδιο ταυτίστηκε στα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών με γενετικό υλικό που βρέθηκε τότε στην 69χρονη.

Το συγκεντρωθέν υλικό υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top