Βόλος: «Είχα κάνει χρήση κοκαΐνης, δεν ήξερα τι έκανα»

Όσα είπε ο 39χρονος που ομολόγησε τη δολοφονία της νονάς του

Ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star για την άγρια δολοφονία της 75χρονης στον Βόλο (8/11)

Στην αστυνομία μετά από σχεδόν δύο 24ωρα παραδόθηκε χθες ο 39χρονος, ο οποίος ομολόγησε ότι σκότωσε με 42 μαχαιριές την 75χρονη νονά του μέσα στο σπίτι της στον Βόλο. Ο άνδρας δε συνοδευόταν από δικηγόρο, ενώ παρέδωσε στην αστυνομία μια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε υπολείμματα λευκής ουσίας.

Βόλος: Παραδόθηκε ο 39χρονος για την άγρια δολοφονία της νονάς του

Όπως ισχυρίστηκε ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών και δεν ήξερε τι έκανε, ενώ στην ερώτηση γιατί σκότωσε την άτυχη γυναίκα, απάντησε πως το έκανε γιατί δεν του έδωσε τα χρήματα που της ζήτησε. 

Βόλος δολοφονία

Ο 39χρονος κατέθεσε πως είχε κάνει χρήση κοκαΐνης και δεν καταλάβαινε τι έκανε

«Είχα κάνει χρήση κοκαΐνης όταν πήγα στο σπίτι της νονάς μου. Ζήτησα 2.000 ευρώ και της είπα ότι τα είχα ανάγκη. Εκείνη δεν ήθελε να μου τα δώσει. Τσακωθήκαμε άσχημα. Εγώ ήμουν υπό την επήρεια της κοκαΐνης και δεν ήξερα τι έκανα. Άρπαξα το μαχαίρι και άρχισα να την χτυπάω», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς. 

Βόλος: Με 42 μαχαιριές κατακρεούργησε τη νονά του

Στη συνέχεια περιέγραψε πώς καθάρισε και σφουγγάρισε τα πάντα μέσα στο σπίτι, ώστε να καλύψει τα ίχνη του και πώς τύλιξε την 75χρονη με κλινοσκεπάσματα και την έσυρε στο υπόγειο της πολυκατοικίας, όπου βρέθηκε δύο μέρες μετά τη δολοφονία της. 

Βόλος έγκλημα: Τη σκότωσε και μετά πήγε για ύπνο

Ο 39χρονος είχε τηλεφωνήσει τόσο στη σύζυγό του, όσο και στην αστυνομία και είχε ομολογήσει το έγκλημά του, ενώ απειλούσε να βάλει τέλος στη ζωή του. 

Βόλος: Απειλεί να αυτοκτονήσει ο άνδρας που σκότωσε τη νονά του

Ωστόσο μετά την άγρια δολοφονία της νονάς του πήγε για ύπνο και την επόμενη μέρα έκανε ψώνια και άλλαξε τη φωτογραφία του προφίλ του στο Facebook, σαν να μην είχε συμβεί τίποτα. 

η νονά

Η 75χρονη που δολοφονήθηκε από τον βαφτισιμιό της

Ο καθ΄ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας είναι παλιός γνώριμος στις αρχές. Το 2015 είχε κατηγορηθεί για εμπρησμό σε καφετέρια στο Βόλο. Μάλιστα, το δικαστήριο του επέβαλε την ποινή των 3,5 ετών φυλάκιση.

Σε λίγες ημέρες, στις 16 Νοεμβρίου, θα καθόταν και πάλι στο εδώλιο του κατηγορουμένου, καθώς η υπόθεση θα εκδικαζόταν σε δεύτερο βαθμό.

Ο εισαγγελέας, ο οποίος είχε ενημερωθεί από την Ασφάλεια Βόλου για την ομολογία του, είχε εκδώσει ένταλμα σύλληψης, ενώ σήμερα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα. 

Βόλος: Τη σκότωσε με 42 μαχαιριές

Το πόρισμα του ιατροδικαστή που βγήκε χθες ήταν σοκαριστικό. Ο 39χρονος έσφαξε την άτυχη γυναίκα με 42 μαχαιριές στην κοιλιά και τον λαιμό, κάτι που δείχνει ότι βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ. 

Οι αστυνομικοί δε διαπίστωσαν ίχνη παραβίασης στο διαμέρισμα του θύματος, ενώ βρέθηκαν κηλίδες αίματος τόσο στον όροφο, όσο και στη σκάλα που οδηγεί στο υπόγειο όπου βρέθηκε νεκρή.

Στο σπίτι της 75χρονης βρέθηκε χρηματικό ποσό της τάξης 13.000 ευρώ και εικάζεται πως ο δράστης, ο οποίος ζητούσε συχνά χρηματικά ποσά από το θύμα, δεν κατάφερε να το εντοπίσει.

Την ώρα της δολοφονίας στο διπλανό δωμάτιο βρισκόταν ο 47χρονος γιος της γυναίκας, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό. 

Όταν η μητέρα του δεν επέστρεψε στο σπίτι, ανησύχησε και ειδοποίησε τη θεία του, η οποία και απευθύνθηκε στην αστυνομία για να ξεκινήσουν έρευνες. 

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η εκπομπή TLive, ο 39χρονος είχε επικοινωνήσει μαζί της όταν δηλώθηκε η εξαφάνισή της και τη ρώτησε αν είχε κάποιο νέο της. 

Βόλος: Τι είπαν οι γονείς του δράστη

Μιλώντας στον Alpha, ο πατέρας του δράστη τόνισε ότι «δεν είχε κανένα πρόβλημα».

«Δούλευε ντελίβερι. Μπορεί να είχε σταματήσει κιόλας. Είχα να τον δω πάνω από βδομάδα. Ήταν οικογενειάρχης. Μπορεί να είχε σχέσεις με την νονά του…πού και πού έλεγε ότι είχαν μια επικοινωνία», τόνισε.

Η μητέρα του από την άλλη υποστήριξε πως δεν ήταν ο εαυτός του και πως δε θα μπορούσε να κάνει τέτοιο έγκλημα. 

«Δεν ήταν ο γιος μου. Δεν ήταν ο ίδιος ο εαυτός του. Δεν ήταν το παιδί μου αυτό», είπε συντετριμμένη.

Σε ερώτηση τι μπορεί να τον ώθησε στην δολοφονία, η μητέρα του 39χρονου απάντησε «τα λεφτά». «Δεν ξέρω αν χρωστούσε, δεν είχα καθόλου σχέσεις με τον γιο μου τον τελευταίο καιρό».

Η κηδεία της άτυχης γυναίκας θα γίνει σήμερα Τρίτη 9 Νοεμβρίου, στις 11:00 στο Κοιμητήριο «Κούκος».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top