Βόλος: Απειλεί να αυτοκτονήσει ο άνδρας που σκότωσε τη νονά του

Τηλεφώνησε στην αστυνομία και ομολόγησε το έγκλημα

Συνεχίζεται το ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του 39χρονου, ο οποίος δολοφόνησε άγρια την 75χρονη νονά του στο Βόλο, η οποία τον βοηθούσε οικονομικά πολύ συχνά, δίνοντάς του μικρά χρηματικά ποσά. 

Έγκλημα Βόλος: Μαχαιρωμένη βρέθηκε 75χρονη σε υπόγειο 

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΑΝΤ1 ο άνδρας, ο οποίος δεν έχει εμφανιστεί ακόμα, τηλεφώνησε στην αστυνομία και ομολόγησε το έγκλημά του, ενώ απείλησε πως θα βάλει τέλος στη ζωή του. 

Η αστυνομία συνεχίζει να τον αναζητά στον Βόλο, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή του Πηλίου, χωρίς όμως να έχει εντοπιστεί ακόμα. 

Τα ίχνη της 75χρονης γυναίκας είχαν εξαφανιστεί από την Πέμπτη, με την αδελφή της να ανησυχεί πολύ και να καταφεύγει στην αστυνομία. Τελικά το Σάββατο η αστυνομία εντόπισε την άτυχη γυναίκα νεκρή στο υπόγειο της πολυκατοικίας, όπου διέμενε μαζί με τον 47χρονο γιο της. 

Είχε τραύματα από μαχαίρι στο λαιμό, το πρόσωπο και το θώρακα και ήταν σκεπασμένη – τυλιγμένη με ένα πάπλωμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γιος της, ο οποίος αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, βρισκόταν στο διπλανό δωμάτιο την ώρα του φονικού, αλλά δεν αντιλήφθηκε τίποτα. 

Ο 39χρονος δράστης, ο οποίος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές, φέρεται να επισκέφτηκε το μεσημέρι της Πέμπτης την άτυχη γυναίκα στο σπίτι της και να απαίτησε 2.000 ευρώ. Όταν εκείνη δεν του τα έδωσε, έβγαλε ένα μαχαίρι και την κατακρεούργησε με περισσότερες από 20 μαχαιριές.

Στη συνέχεια τύλιξε με μονωτική ταινία το κεφάλι της νονάς του και το σώμα της με ένα πάπλωμα, την έσυρε έως το ασανσέρ και από εκεί στο υπόγειο της πολυκατοικίας, όπου και βρέθηκε νεκρή από την αστυνομία. 

Ο δράστης είχε ποινικό παρελθόν και έχει απασχολήσει τις Αρχές στο παρελθόν για ναρκωτικά, κλοπή τσάντας και εμπρησμό σε κατάστημα, ενώ φέρεται να ήταν και χρήστης ναρκωτικών.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top