Βόλος δολοφονία 75χρονης: Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη

Έρευνες και στην περιοχή του Πηλίου για τον φυγάδα  

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Αστυνομία στον Βόλο για τη σύλληψη του δράστη της δολοφονίας της 75χρονης γυναίκας.

Έγκλημα Βόλος: Μαχαιρωμένη βρέθηκε 75χρονη σε υπόγειο 

Πρόκειται για άτομο από το στενό της οικογενειακό περιβάλλον το οποίο φέρεται να έχει ομολογήσει τη δολοφονία της γυναίκας, η οποία βοηθούσε συχνά οικονομικά τον φερόμενο ως δράστη. 

Ο 39χρονος που έχει ταυτοποιηθεί είναι γνώριμος στις αρχές και το 2015 είχε κατηγορηθεί για εμπρησμό σε καφετέρια  σε περιοχή του Βόλου και είχε καταδικαστεί σε 3. 5 χρόνια  φυλάκιση. Μάλιστα σε λίγες ημέρες, στις 16 Νοεμβρίου θα καθόταν στο εδώλιο του κατηγορουμένου και πάλι καθώς η υπόθεση θα εκδικαζόταν σε δεύτερο βαθμό.

Βόλος: Τσακώθηκε με τον δίδυμο αδερφό του και τον μαχαίρωσε στην κοιλιά

Όπως μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η Δήμητρα Τζιότζιου, για το σε εξέλιξη ανθρωποκυνηγητό για τον φυγάδα, η Αστυνομία αναζητεί από χθες τον δράστη όχι μόνο στον Βόλο αλλά και στην ευρύτερη περιοχή του Πηλίου, όπου φαίνεται να βρισκόταν τις τελευταίες μέρες. .

Άντρες της ασφάλειας έχουν έρθει από το πρωί στη γειτονιά όπου έμεναν θύμα και δράστης, ενώ έχουν καλέσει αρκετούς μάρτυρες στην Αστυνομία που είδαν μετά το έγκλημα τον άντρα που έχει τακτοποιηθεί ως ο δολοφόνος του θύματος .

Η αδερφή της 75χρονης είναι σε κατάσταση σοκ. Δεν μπορεί να πιστέψει πως ο άντρας που φέρεται να κατακρεούργησε την αδερφή της, ήταν αυτός που έδειχνε να είναι δίπλα της πολλά χρόνια  και τη σκότωσε για λίγα χρήματα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top