Γυναικοκτονία Ιεράπετρα: «Θόλωσα. Πήρα το μαχαίρι μαζί μου για προστασία»

Τι ισχυρίστηκε ο δολοφόνος της Νεκταρίας στην απολογία του

Τι ισχυρίστηκε ο 54χρονος συζυγοκτόνος στην Ιεράπετρα κατά την απολογία του - Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Ο άνδρας που δολοφόνησε την πρώην σύζυγό του Νεκταρία στην Ιεράπετρα ισχυρίστηκε στην απολογία του ότι θόλωσε μετά από ένα διάλογο που είχαν.

Σοκαριστικό βίντεο: Την κυνηγά με το μαχαίρι και η Νεκταρία τρέχει να σωθεί

Νεκταρία

Συγκεκριμένα, ο δράστης φέρεται να ισχυρίστηκε ότι πήγε να συναντήσει τη 48χρονη προκειμένου να συζητήσουν. Σε ερώτηση του ανακριτή γιατί είχε μαζί του μαχαίρι, εκείνος φέρεται να απάντησε ότι το έχει πάντα στο μηχανάκι του:

Το μαχαίρι το έχω πάντα στο μηχανάκι μου, κάτω από τη σέλα. Εκείνο το πρωί πήγα στη δουλειά της για να της πω ότι έπρεπε να φροντίσει εκείνη τα παιδιά και ότι σκόπευα να νοικιάσω σπίτι για να μείνω αλλού. Είδα ότι έφτασε στη δουλειά με τον φίλο της και επειδή ξέρω ότι είναι νευρικός και αν με έβλεπε να μιλάω μαζί της μπορεί να μου έκανε επίθεση, γι’ αυτό πήρα το μαχαίρι μαζί μου, για την προστασία μου.

Επίσης, φέρεται να υποστήριξε ότι δεν ήταν κακοποιητικός και ότι ουδέποτε τη χτύπησε. Όπως υποστήριξε, ζούσαν μαζί στο ίδιο σπίτι μέχρι και πριν από επτά μήνες που η άτυχη Νεκταρία έφυγε για να φροντίσει μια ηλικιωμένη.

Ιεράπετρα: Προφυλακίστηκε ο συζυγοκτόνος - Τι λέει φίλη της Νεκταρίας

Νεκταρία

Γυναικοκτονία Ιεράπετρα: «Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε “έσφαξα τη μάνα σου”»

Την ίδια ώρα, ανατριχίλα προκαλούν όσα είπε η δεύτερη κόρη της άτυχης Νεκταρίας για τα πρώτα λόγια του πατέρας της μετά τη δολοφονία.

Όπως είπε στην εκπομπή Το Πρωινό την ημέρα του φόνου της τηλεφώνησε και της είπε «έσφαξα τη μητέρα σου.

Την ημέρα του φόνου, με πήρε τηλέφωνο και μου είπε «έσφαξα τη μάνα σου».

Επίσης, η νεαρή κοπέλα υποστήριξε ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος ήταν πολύ κακός για την οικογένειά του, ότι ήταν βίαιος και ότι είχε προσχεδιάσει τη δολοφονία της μητέρας της.

«Μας χτυπούσε και είχα κάνει μήνυση γι' αυτό στο αστυνομικό τμήμα. Αυτό που έκανε ήταν προσχεδιασμένο. Δεν γίνεται ξαφνικά μία εβδομάδα πριν από τον φόνο να θέλει να δει ψυχολόγο. Τα είχε κανονίσει έτσι ώστε να βγει στο τέλος τρελός», είπε.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top