Σοκαριστικό βίντεο: Την κυνηγά με το μαχαίρι και η Νεκταρία τρέχει να σωθεί

Οι εικόνες από τη γυναικοκτονία στην Ιεράπετρα προκαλούν ανατριχίλα

Η στιγμή που η άτυχη Νεκταρία τρέχει να σωθεί από τον συζυγοκτόνο, που την κυνηγάει κρατώντας το μαχαίρι - Πηγή/βίντεο: Star

Σοκαριστικές είναι οι εικόνες από βίντεο την ώρα της γυναικοκτονίας στην Ιεράπετρα, όπου η 48χρονη Νεκταρία, μητέρα τεσσάρων παιδιών, δολοφονήθηκε άγρια από τον εν διαστάσει σύζυγό της.

Κρήτη: Αυτή είναι η 48χρονη που σκότωσε ο σύζυγός της με οκτώ μαχαιριές

Οι εικόνες του βίντεο από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης των ενοικιαζόμενων δωματίων όπου έγινε το μοιραίο συμβάν προκαλούν ανατριχίλα.

Ιεράπετρα: «Έμαθε ότι η Νεκταρία είχε σχέση με τον κολλητό του»

Σε αυτές φαίνεται η άτυχη μητέρα να τρέχει προσπαθώντας να ξεφύγει από τον 54χρονο. Ο δράστης κρατάει στο χέρι του το μαχαίρι με το οποίο της κατάφερε 16 μαχαιριές, αφαιρώντας της τελικά τη ζωή.

Νεκταρία Ιεράπετρα

Η άτυχη Νεκταρία τρέχει να σωθεί από τον συζυγοκτόνο

Η Νεκταρία και ο δράστης χάνονται από το πλάνο της κάμερας, την ώρα που ο 54χρονος τη δολοφονεί. Λίγα λεπτά μετά, φαίνεται ξανά ο συζυγοκτόνος να φεύγει ατάραχος από το σημείο, κρατώντας το μαχαίρι και φορώντας το κράνος του. Πηγαίνοντας στο μηχανάκι του για να φύγει, συνάντησε την ιδιοκτήτρια των δωματίων, η οποία ειδοποίησε τις αρχές.

συζυγοκτόνος Νεκταρίας

 

γυναικοκτονία Κρήτη

Ο δράστης έφυγε ατάραχος, κρατώντας το φονικό όπλο στο χέρι

Υπενθυμίζεται ότι ο 54χρονος είχε χτυπήσει τη Νεκταρία στο πάρκινγκ, όπου της είχε στήσει καρτέρι.

Ο δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης μητέρας Απόστολος Λύτρας,  βλέποντας το βίντεο σχολίασε στην εκπομπή ότι ο δράστης «Ήξερε πολύ καλά τι πήγε να κάνει».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top