Ιεράπετρα: Προφυλακίστηκε ο συζυγοκτόνος - Τι λέει φίλη της Νεκταρίας

«Της είπαν να κάνει ασφαλιστικά μέτρα, αλλά δεν είχε τα χρήματα»

Προφυλακίστηκε ο 54χρονος που φέρεται να σκότωσε τη Νεκταρία με 16 μαχαιριές στην Ιεράπετρα της Κρήτης. Ο συζυγοκτόνος εμφανίστηκε στο γραφείο του ανακριτή χωρίς δικηγόρο κι έτσι το δικαστήριο όρισε συνήγορο για την υπεράσπισή του. 

Ο 54χρονος μετά την απολογία του πήρε τον δρόμο για τη φυλακή. Την ίδια ώρα κολλητή φίλη της Νεκταρίας μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»,  λέγονατς ότι έφυγε άδικα από τη ζωή μία μαχήτρια που πάλευε για να μη λείψει τίποτα από τα παιδιά της.

«Η Νεκταρία πάλευε με δυο και τρεις δουλειές για να μη λείψει τίποτα στα παιδιά της. Ήταν πάντα δίπλα τους, ήθελε να τα δει να προκόβουν και να είναι ευτυχισμένα», είπε συγκινημένη. 

Γυναικοκτονία Ιεράπετρα: «Η μάνα μας δεν έλειπε στιγμή από δίπλα μας»

Η 48χρονη της είχε εκμυστηρευτεί ότι είχε προβλήματα στον γάμο της και ότι ο πρώην σύζυγός της δεν τη βοηθούσε. Πολλές φορές είχε πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βίας, όμως τα υπέμενε για το καλό των παιδιών της. 

Είχε απευθυνθεί επίσης και στην αστυνομία, καθώς πολύ συχνά ο 54χρονος την απειλούσε ή της δημιουργούσε προβλήματα. Οι αστυνομικοί της είχαν πει να κάνει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του, αλλά δυστυχώς δεν είχε την οικονομική δυνατότητα για να προχωρήσει τη διαδικασία. 

Γυναικοκτονία Ιεράπετρα: Οι συγκλονιστικοί διάλογοι του γιου με τον πατέρα

Παρέμεινε έτσι απροστάτευτη, όμως ποτέ δεν πίστεψε ότι ο 54χρονος θα της έκανε κακό. 

Ήθελε πάντα να βλέπει το ποτήρι μισογεμάτο, ήταν αισιόδοξη, γελαστή κι ήθελε να βλέπει τη θετική πλευρά των πραγμάτων. 

Στην κηδεία της τα τέσσερα παιδιά της ήταν συντετριμμένα και δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι δε θα ακούσουν ξανά τη φωνή της, δε θα ξανανιώσουν το χάδι της. 

Γυναικοκτονία Ιεράπετρα: Ράγισαν καρδιές στην κηδεία της Νεκταρίας

Άνθρωποι που τη γνώριζαν από μικρό κορίτσι είπαν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», πως η Νεκταρία ήταν μια δυναμική γυναίκα, γελαστή, που της άρεσε να κάνει αστεία και αγαπούσε πολύ την ηλικιωμένη μητέρα της. 

Δε δίστασαν τέλος να καταγγείλουν την απραξία των αρχών, που δεν έκαναν τίποτα για να προστατεύσουν αυτή τη γυναίκα, παρά τις καταγγελίες της, με αποτέλεσμα να θρηνούμε τώρα τη 13η γυναίκα που δολοφονείται από τον σύντροφό της μέσα σε λιγότερο από έναν χρόνο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top