Γυναικοκτονία Ιεράπετρα: «Η μάνα μας δεν έλειπε στιγμή από δίπλα μας»

Τι λέει η κόρη θύματος και δράστη- Την Τρίτη η απολογία του 54χρονου

To ρεπορτάζ του Mega για την απολογία του 54χρονου γυναικοκτόνου στην Ιεράπετρα

Στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας παραμένει φρουρούμενος ο 54χρονος δράστης της δολοφονίας της 48χρονης Νεκταρίας. Τα τέσσερα παιδιά τους κήδεψαν χθες τη μητέρα τους στον Αμπελούζο Ηρακλείου, η οποία έφυγε από τη ζωή με τραγικό τρόπο από τις μαχαιριές του πρώην συζύγου της. 

Γυναικοκτονία Ιεράπετρα: Οι συγκλονιστικοί διάλογοι του γιου με τον πατέρα

Στον 54χρονο ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και αναμένεται να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη. Αυτό που δεν έχει γίνει ξεκάθαρο είναι αν έως τότε παραμείνει στο νοσοκομείο, κρατηθεί στο Α.Τ Ιεράπετρας σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Σαββατοκύριακο Mega».

Κόρη Νεκταρίας: «Η μάνα μου, δεν υπήρχε στιγμή που να έλειπε από δίπλα μας»

Τραγικές φιγούρες στη γυναικοκτονία της Ιεράπετρας είναι τα τέσσερα παιδιά της Νεκταρίας. «Η μάνα μου όντως, δεν υπήρχε στιγμή που να έλειπε από δίπλα μας. Ο,τιδήποτε κι αν κάναμε, ο,τιδήποτε χρειαζόμασταν, είτε από ψυχολογική υποστήριξη, είτε χρηματική είτε νοσοκομειακή, ήτανε εκεί. Από τα χειρότερα μέχρι τα καλύτερα δεν υπήρχε περίπτωση να λείπει», δήλωσε η κόρη της 48χρονης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega.

Η άτυχη 48χρονη Νεκταρία που δολοφονήθηκε από τον εν διαστάσει σύζυγό της- φωτογραφία facebook

Η άτυχη 48χρονη Νεκταρία που δολοφονήθηκε από τον εν διαστάσει σύζυγό της- φωτογραφία facebook

Η ίδια κοπέλα περιέγραψε τον πατέρα της ως ιδιαίτερα εκρηκτικό. Ωστόσο, κανείς τους δεν περίμενε ότι θα έφτανε στο σημείο να σκοτώσει. 

«Οι γονείς μου μένανε μαζί μέχρι και τον Μάρτιο. Η μαμά μου έφυγε από το σπίτι. Εγώ έχω γυρίσει στην Κρήτη τον τελευταίο χρόνο. Το κάθε σπίτι έχει τα καλά και τα κακά, έτσι είχαμε κι εμείς. Αλλά όχι τόσο, ώστε να μπορούσε να φτάσει εκεί ο συγκεκριμένος άνθρωπος. Ξέρω ότι πάνω στα νεύρα του ο καθένας λέει πολλά. Πίστευα ότι ο πατέρας μου ένιωθε πληγωμένος , προδομένος», σημείωσε η κόρη θύματος και δράστη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top