Γυναικοκτονία Ιεράπετρα: Οι συγκλονιστικοί διάλογοι του γιου με τον πατέρα

«Μπαμπά σε θέλουμε μαζί μας, σε χρειάζονται τα παιδιά»

Κομβικός ήταν ο ρόλος του μεγάλου γιου του 54χρονου ώστε να πειστεί να απομακρυνθεί από τον γκρεμό, όπου απειλούσε να αυτοκτονήσει, και να παραδοθεί στη συνέχεια.

«Έκανα βαρύ έγκλημα. Ξέρω τι συνέπειες, ξέρω τι κακό έκανα. Δε μου μένει άλλη λύση, δεν μπορώ να δω τα παιδιά μου», έλεγε ο δράστης της δολοφονίας της 48χρονης πρώην συζύγου του στον ειδικό διαπραγματευτή της αστυνομίας.

Γυναικοκτονία Ιεράπετρα: Ράγισαν καρδιές στην κηδεία της Νεκταρίας

Σε κάποιο σημείο, επικοινώνησε μαζί του και ο μεγάλος γιος του, ένα από τα τέσσερα παιδιά, που είχαν με την άτυχη γυναίκα.

«Μπαμπά, σε θέλουμε μαζί μας. Σε χρειάζονται τα παιδιά», του είπε ο γιος του, με τον ίδιον να αρχίζει να κάμπτεται, αλλά μην είναι ακόμη διατεθειμένος να υποχωρήσει.

Οι αστυνομικοί έφεραν κοντά και τους συναδέλφους του, οι οποίοι του είπαν: «Κατέβα. Έλα εδώ κοντά στα παιδιά και εμείς θα φροντίσουμε να μην τους λείψει τίποτα στο μέλλον. Αλλά δεν είμαστε ο πατέρας τους. Εσένα χρειάζονται».

Παράλληλα, του είπαν πως θα έχει καλύτερη αντιμετώπιση από τη Δικαιοσύνη, εάν παραδοθεί μόνος του.

Αξίζει να αναφερθεί ότι στον 54χρονο είχε δοθεί η εντύπωση ότι η 48χρονη ήταν βαριά τραυματισμένη στην εντατική, αλλά δεν είχε πεθάνει, με τους διαπραγματευτές να μην του αποκαλύπτουν ποτέ ευθέως ότι η άτυχη γυναίκα δε ζούσε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top